Ο Ταϊλανδός φέρεται να αγνοείται μετά από κολύμπι στην παραλία του Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας Ταϊλανδός αγνοείται αφού πήγε να κολυμπήσει στη θάλασσα αγνοώντας τις κόκκινες σημαίες σε μια παραλία στο Thalang.

Η αστυνομία του Cherng Talay ειδοποιήθηκε για το περιστατικό την Κυριακή (30 Ιουλίουth) το απόγευμα στην παραλία Surin. Οι δύτες διάσωσης έφτασαν και το Phuket Express έφτασε στην παραλία όπου υπήρχαν κόκκινες σημαίες για απαγόρευση κολύμβησης λόγω του ισχυρού ανέμου και των κυμάτων.

Σύμφωνα με μάρτυρες, ο άγνωστος Ταϊλανδός πήγε για μπάνιο στη θάλασσα με τους φίλους του. Δύο από αυτούς επέστρεψαν στην παραλία αφού χτυπήθηκαν από μεγάλα κύματα. Ωστόσο, ένας από αυτούς εξακολουθούσε να αγνοείται. Ο άντρας ήταν ένας εργάτης που μόλις είχε φτάσει στο Πουκέτ για πρώτη φορά. Η έρευνα διεκόπη λόγω των ισχυρών ανέμων και των κυμάτων.

Σχετικές ιστορίες:

Ένας άνδρας τουρίστας από τη Σενεγάλη αγνοείται αφού πήγε για μπάνιο στη θάλασσα στην παραλία Freedom στο Karon του Πουκέτ.

Η σορός ενός αγνοούμενου Σενεγαλέζου τουρίστα ξεβράστηκε σήμερα στην ακτή στην υποπεριφέρεια Karon του Πουκέτ, αφού χάθηκε στην ταραγμένη θάλασσα στις 28 Ιουλίου.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.