Βρέθηκε σώμα Αυστραλού να επιπλέει στη θάλασσα Krabi

Κράμπι –

Το πτώμα ενός 58χρονου Αυστραλού βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα στο Ao Nang.

Η αστυνομία του Ao Nang είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκε από ένα προσωπικό στο Εθνικό Πάρκο Hat Nopparat Thara Mu-Ko Phi Phi για το σοκαριστικό περιστατικό το πρωί της Δευτέρας (3 Ιουλίουrd). Ένας ντόπιος ψαράς βρήκε πρώτα το πτώμα.

Οι ίδιοι και η ναυτική αστυνομία του Κράμπι έφτασαν στο σημείο για να εντοπίσουν το ανδρικό πτώμα. Δεν βρέθηκαν τραύματα πάνω του και η αστυνομία πιστεύει ότι ο άνδρας είχε πεθάνει τουλάχιστον έξι ώρες πριν βρεθεί το σώμα του.

Σε τσάντα που μετέφερε ο άνδρας βρέθηκαν ένα διαβατήριο και μια κάρτα ξενοδοχείου. Το πτώμα αναγνωρίστηκε αργότερα από την αστυνομία ως ένας 58χρονος Αυστραλός, το όνομα του οποίου αποκρύφθηκε από τα μέσα ενημέρωσης του TPN, εν αναμονή της επικοινωνίας με την οικογένεια και την πρεσβεία. Είχε μείνει στο Κράμπι από τις 28 Ιουνίουth τον περασμένο μήνα και επρόκειτο να επιστρέψει στη χώρα του τη Δευτέρα (3 Ιουλίουrd). Το Phuket Express αποκρύπτει το όνομά του εν αναμονή της ειδοποίησης της πρεσβείας και της οικογένειας.

Οι συνθήκες που οδήγησαν στον θάνατό του βρίσκονται ακόμη υπό επίσημη εξέταση.

Αυτό δεν είναι το πρώτο πτώμα που βρέθηκε να επιπλέει πρόσφατα στο Κράμπι, ο Αυστραλός κάνει τρία σε λίγες εβδομάδες.

Ένα ανδρικό σώμα του οποίου λείπει το κεφάλι και τα χέρια του βρέθηκε να επιπλέει κοντά στα νησιά Phi Phi στο Krabi.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα πτώμα βρέθηκε να επιπλέει κοντά σε ένα νησί στο Κράμπι, αλλά μέχρι στιγμής οι αξιωματούχοι δεν κατάφεραν να ανακτήσουν τον νεκρό.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.