Ακέφαλο ανδρικό σώμα που λείπει επίσης και τα δύο χέρια Βρέθηκε να επιπλέει κοντά στα νησιά Phi Phi

Κράμπι –

Ένα ανδρικό σώμα του οποίου λείπει το κεφάλι και τα χέρια του βρέθηκε να επιπλέει κοντά στα νησιά Phi Phi στο Krabi.

Η θαλάσσια αστυνομία του Krabi είπε στο Phuket Express ότι ενημερώθηκε για το φρικιαστικό εύρημα το περασμένο Σαββατοκύριακο από το προσωπικό του Εθνικού Πάρκου Hat Nopparat Thara – Mu Ko Phi Phi.

Οι πρώτοι ανταποκριτές έφτασαν στο σημείο περίπου 500 μέτρα δυτικά του νησιού Phi Phi Lay. Το ανδρικό σώμα είχε αρχίσει να αποσυντίθεται και το κεφάλι και τα χέρια του έλειπαν. Τατουάζ που έγραφαν «Πατέρας» και «Μητέρα» βρέθηκαν στο πίσω μέρος του ενός ώμου του.

Η αστυνομία πιστεύει ότι ο άνδρας πέθανε τουλάχιστον πέντε ημέρες πριν βρεθεί το σώμα του και πιστεύεται ότι ήταν ασιατικής καταγωγής. Τα αίτια του θανάτου του και η ταυτότητά του διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.

Αυτό δεν είναι το πρώτο πτώμα που ανακαλύφθηκε πρόσφατα να επιπλέει στα ύδατα της Ταϊλάνδης.

Μόλις λίγες εβδομάδες πριν, Ένας ντόπιος ψαράς βρέθηκε να επιπλέει νεκρός στη θάλασσα κοντά στο Thalang σε αυτό που η αστυνομία έκρινε ότι ήταν ένα ατύχημα ενώ ψάρευε μόνος.

Τον περασμένο μήνα, ένας Ρώσος τουρίστας βρέθηκε να επιπλέει νεκρός στη θάλασσα κοντά στην Πατόνγκ αφού φέρεται να χτυπήθηκε από τα πόδια του από ένα κύμα και να ξεβραστεί ενώ έβγαζε μια selfie.

Τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους Ένας Ρουμάνος που είχε χαθεί κατά την κατάδυση και στον οποίο οι αρχές πέρασαν σχεδόν δύο μήνες αναζητώντας, βρέθηκε νεκρός στη θάλασσα.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.