Σύμφωνα με πληροφορίες, το πτώμα βρέθηκε κοντά στο νησί στο Κράμπι

Κράμπι –

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα πτώμα βρέθηκε να επιπλέει κοντά σε ένα νησί στο Κράμπι, αλλά μέχρι στιγμής οι αξιωματούχοι δεν κατάφεραν να ανακτήσουν τον νεκρό.

Η Διοίκηση Τρίτης Περιοχής του Βασιλικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκαν για το πτώμα από κυβερνήτη αλιευτικού σκάφους κοντά στο νησί Λάντα τη Δευτέρα το πρωί (26 Ιουνίουth).

Βγήκαν στη θάλασσα με δύο βάρκες αλλά υπήρχαν ισχυρά κύματα που εμπόδισαν την επιχείρηση έρευνας και ανέλκυσης. Η τοποθεσία του πτώματος που έχει αναφερθεί ήταν μακριά από οποιαδήποτε κοντινή γη και λόγω των δύσκολων συνθηκών του ωκεανού η έρευνα σταμάτησε.

Αυτό δεν είναι το πρώτο πτώμα που ανακαλύφθηκε πρόσφατα να επιπλέει στα ύδατα της Ταϊλάνδης, με ένα να βρέθηκε σε φρικιαστική κατάσταση μόλις το περασμένο Σαββατοκύριακο επίσης στο Κράμπι.

Ένα ανδρικό σώμα του οποίου λείπει το κεφάλι και τα χέρια του βρέθηκε να επιπλέει κοντά στα νησιά Phi Phi στο Krabi.

Μόλις λίγες εβδομάδες πριν, Ένας ντόπιος ψαράς βρέθηκε να επιπλέει νεκρός στη θάλασσα κοντά στο Thalang σε αυτό που η αστυνομία έκρινε ότι ήταν ένα ατύχημα ενώ ψάρευε μόνος.

Τον περασμένο μήνα, ένας Ρώσος τουρίστας βρέθηκε να επιπλέει νεκρός στη θάλασσα κοντά στην Πατόνγκ αφού φέρεται να χτυπήθηκε από τα πόδια του από ένα κύμα και να ξεβραστεί ενώ έβγαζε μια selfie.

Τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους Ένας Ρουμάνος που είχε χαθεί κατά την κατάδυση και στον οποίο οι αρχές πέρασαν σχεδόν δύο μήνες αναζητώντας, βρέθηκε νεκρός στη θάλασσα.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.