Συνελήφθη μετανάστης χωρίς έγγραφα από το Λάος μετά από μια σειρά διαρρήξεων στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Ένας Λάος μετανάστης κλέφτης χωρίς έγγραφα που εισέβαλε σε σπίτια στην Πατόνγκ κλέβοντας μετρητά και ένα όπλο συνελήφθη.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι το απόγευμα της Κυριακής (2 Ιουλίουnd) συνέλαβαν έναν καταζητούμενο ύποπτο Λάος, 46 ετών, (το όνομα δεν έγινε γνωστό) στην Πατόνγκ.

Του κατασχέθηκε ένα πιστόλι, που περιγράφεται ως «Colt .38 Super». Μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για κλοπή και παραμονή στην Ταϊλάνδη χωρίς άδεια. Έχει παραδεχτεί όλες τις κατηγορίες.

Η σύλληψη έγινε αφού η αστυνομία της Πατόνγκ έλαβε αναφορές ότι ένας κλέφτης εισέβαλε σε δύο σπίτια στην Πατόνγκ τον περασμένο μήνα. Ο κλέφτης έκλεψε ένα πιστόλι και συνολικά 35,500 μπατ σε μετρητά.

Αυτή δεν είναι η πρώτη πρόσφατη κλοπή στο Πουκέτ όπως μόλις πρόσφατα στο Thalang a Ο κλέφτης φέρεται να έκλεψε ένα εκατομμύριο μπατ από έναν αλλοδαπό.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ένας κλέφτης με καταγωγή από τη Γιάλα συνελήφθη στο Πουκέτ για επτά κατηγορίες κλοπών σε τοπικό επίπεδο.

Σε μια viral ιστορία, ένας κλέφτης προσπάθησε να διαρρήξει μια τράπεζα και απέτυχε, επιλέγοντας ένα αρτοποιείο κοντά στην παλιά πόλη του Πουκέτ.

Σε μια άλλη viral ιστορία, παράνομος οδηγός ταξί έκλεψε το SUV αλλοδαπού και συνελήφθη.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.