Ο κλέφτης αποτυγχάνει αφού προσπάθησε να διαρρήξει την τράπεζα στην παλιά πόλη του Πουκέτ, αντ' αυτού εισέβαλε στο αρτοποιείο

Παλιά Πόλη του Πουκέτ -

Ένας απρόβλεπτος κλέφτης απέτυχε αφού προσπάθησε να διαρρήξει μια τράπεζα στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ. Στη συνέχεια, ο κλέφτης εισέβαλε σε ένα αρτοποιείο κοντά.

Η αστυνομία της πόλης του Πουκέτ ειδοποιήθηκε για το περιστατικό από έναν διευθυντή τράπεζας στην οδό Yaoward στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ το πρωί της Τρίτης (6 Ιουνίουth).

Αυτοί και το Phuket Express έφτασαν στο σημείο. Η αστυνομία της πόλης του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι την Κυριακή (4 Ιουνίου) στις 4:00 π.μ. ο κλέφτης εισέβαλε στην τράπεζα από την οροφή και την οροφή πριν πέσει κάτω από ένα σχοινί. Εισέβαλε σε μια αίθουσα εγγράφων και οι υπάλληλοι της τράπεζας είπαν ότι δεν υπήρχε τίποτα κλεμμένο.

Πιστεύεται ότι ο περιζήτητος ληστής τράπεζας απομακρύνθηκε με ταχύτητα μετά το χτύπημα της σειρήνας στην τράπεζα, η οποία είχε κλείσει τη στιγμή της πιθανής ληστείας λόγω ενός μεγάλου σαββατοκύριακου διακοπών. Δεν είναι σαφές γιατί δεν πραγματοποιήθηκε άμεση επιθεώρηση των χώρων.

Στη συνέχεια, ο ίδιος κλέφτης αποφάσισε να διαρρήξει ένα αρτοποιείο κοντά, το οποίο απέχει περίπου 10 μέτρα από την τράπεζα. Ο κλέφτης έκλεψε ένα ραδιόφωνο και 630 μπατ, ή περίπου 17 δολάρια, σε μετρητά από το αρτοποιείο.

Ο ιδιοκτήτης του αρτοποιείου υπέβαλε καταγγελία στην αστυνομία τη Δευτέρα (5 Ιουνίουth). Η αστυνομία του Πουκέτ εξακολουθεί να αναζητά τον ύποπτο.

=======================

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.