Συνελήφθη άνδρας για επτά κλοπές στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας άνδρας από τη Γιάλα συνελήφθη στο Πουκέτ και παραδέχτηκε επτά υποθέσεις κλοπής.

Η αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι το βράδυ της Τρίτης (13 Ιουνίουth) συνέλαβαν έναν άνδρα που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Somchai, 44 ετών, από το Betong, στη χαμηλότερη νότια επαρχία της Ταϊλάνδης.

Του κατασχέθηκαν 50,140 μπατ σε μετρητά, δύο κάμερες κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης και ένα πιστόλι με έξι σφαίρες. Συνελήφθη σε ξενοδοχείο στο Soi Suthat 2 στο Talad Nuea, στην πόλη του Πουκέτ.

Ο Somchai παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι εισέβαλε σε ένα κατάστημα μασάζ, ένα αρτοποιείο, μια τράπεζα, ένα κατάστημα χρυσού και ένα εστιατόριο στην οδό Yaowarad στο Talad Nuea. Η αστυνομία εντόπισε τον ύποπτο από βίντεο CCTV για να τον συλλάβει τελικά.

Ο Somchai είπε στην αστυνομία ότι είχε μείνει στο Πουκέτ για ένα μήνα, αλλά ήταν άνεργος. Αποφάσισε να γίνει κλέφτης για να κερδίσει εισόδημα για τα έξοδα διαβίωσής του. Παραδέχθηκε επτά κλοπές. Είχε φυλακιστεί για πέντε χρόνια για κλοπή στη Γιάλα στο παρελθόν.

Ο Somchai αντιμετωπίζει κατηγορίες για νυχτερινή κλοπή και κατοχή πυροβόλου όπλου και πυρομαχικών χωρίς άδεια.

Το Phuket Express σημείωσε ότι η αστυνομία δεν ανέφερε εάν ο Somchai ήταν ο ίδιος κλέφτης απέτυχε αφού προσπάθησε να διαρρήξει μια τράπεζα στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ. Στη συνέχεια, ο κλέφτης εισέβαλε σε ένα αρτοποιείο κοντά.

=======================

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.