Έφοδος στο παράνομο νυχτερινό κέντρο στο Πουκέτ επειδή φέρεται ότι ήταν ανοιχτό αργά και επέτρεπε ανηλίκους

Πουκέτ -

Ένα παράνομο νυχτερινό κέντρο στην πόλη του Πουκέτ δέχθηκε έφοδο επειδή φέρεται ότι άνοιξε κατά τη νόμιμη ώρα κλεισίματος και επέτρεπε σε ανηλίκους να εισέλθουν στο χώρο.

Ο Αρχηγός της Περιφέρειας Mueang Phuket κ. Pairoj Srilamoon είπε στο Phuket Express ότι στη 1:30 π.μ. την Τρίτη (6 Ιουνίου) μια ομάδα αξιωματούχων από το Γραφείο της Περιφέρειας Mueang Phuket έκανε έφοδο σε ένα νυχτερινό κέντρο στην οδό Chana Jaroen κοντά στο Nimit Circle (Seahorse Circle) στην υποπεριφέρεια Talad Yai.

Ο ιδιοκτήτης, που ταυτοποιήθηκε μόνο ως κ. Tanya, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης του Πουκέτ. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για φερόμενη παράνομη λειτουργία χώρου διασκέδασης χωρίς άδεια, πώληση αλκοόλ κατά τη διάρκεια της νόμιμης ώρας, άνοιγμα χώρου ψυχαγωγίας την προηγούμενη νόμιμη ώρα και επιτρεπόμενη είσοδο σε άτομα ηλικίας κάτω των 20 ετών.

Στο κλαμπ βρέθηκαν και τρεις 19χρονοι ανήλικοι. Το όνομα του νυχτερινού κέντρου δεν δόθηκε από αξιωματούχους, επικαλούμενοι περαιτέρω έρευνα.

Μπορεί να σας αρέσουν αυτά:

Αξιωματούχοι από το Τμήμα Επαρχιακής Διοίκησης (DOPA) με επικεφαλής τον κ. Narong Thipsiri και την αστυνομία Kathu πραγματοποίησαν έφοδο σε δύο νυχτερινά κέντρα «Ratree Club» και «Maha Nakhon Phuket» στις 3:30 π.μ. την Πέμπτη (1 Ιουνίου).st) νωρίς το πρωί. Και τα δύο νυχτερινά κέντρα βρίσκονται στη διασταύρωση Kathu.

Πέντε ανώτερα στελέχη της αστυνομίας του Kathu, συμπεριλαμβανομένου του αρχηγού, μεταφέρθηκαν μετά από επιδρομές σε δύο παράνομα νυχτερινά κέντρα στο Kathu, επειδή φέρεται να άνοιξαν κατά τη διάρκεια των νόμιμων ωρών κλεισίματος και να επιτρέψουν σε ανηλίκους να εισέλθουν στον χώρο.

Ο Αρχηγός της Περιφέρειας Kathu μετατέθηκε για να είναι ο Αρχηγός της Περιφέρειας Chang Klang στο Nakhon Si Thammarat.

=======================

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.