Έφοδος σε δύο παράνομα νυχτερινά μαγαζιά στο Κάθου επειδή φέρεται ότι άνοιξαν αργά και επέτρεψαν την είσοδο σε ανηλίκους - ΒΙΝΤΕΟ

Kathu -

Επιδρομές έγιναν σε δύο παράνομα νυχτερινά κέντρα στο Κάθου, επειδή φέρεται να άνοιξαν κατά τις νόμιμες ώρες κλεισίματος και επέτρεψαν σε ανηλίκους να εισέλθουν στο χώρο.

Αξιωματούχοι από το Τμήμα Επαρχιακής Διοίκησης (DOPA) με επικεφαλής τον κ. Narong Thipsiri και την αστυνομία Kathu πραγματοποίησαν έφοδο σε δύο νυχτερινά κέντρα «Ratree Club» και «Maha Nakhon Phuket» στις 3:30 π.μ. την Πέμπτη (1 Ιουνίου).st) νωρίς το πρωί. Και τα δύο νυχτερινά κέντρα βρίσκονται στη διασταύρωση Kathu.

Ο κ. Narong είπε στο Phuket Express ότι η επιδρομή έλαβε χώρα αφού η DOPA έλαβε καταγγελίες από κατοίκους της περιοχής ότι αυτά τα νυχτερινά κέντρα άνοιγαν αργά καθημερινά μέχρι το πρωί και διαταράσσουν τον ύπνο τους. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, το Ratree θα ήταν ανοιχτό μέχρι τις 4 π.μ. περίπου και στη συνέχεια οι επισκέπτες του νυχτερινού κέντρου περπάτησαν απέναντι στο κλαμπ «Maha Nakhon Phuket» στην απέναντι πλευρά του δρόμου που κλείνει στις 6:00 π.μ. καθημερινά. Η νόμιμη ώρα κλεισίματος είναι στις 2:00 π.μ

Και στα δύο μέρη βρέθηκαν εκατοντάδες επισκέπτες νυχτερινών κέντρων. Και τα δύο νυχτερινά κέντρα βρέθηκαν χωρίς νόμιμες άδειες, πρόσθεσε η DOPA.

Ο ιδιοκτήτης του Maha Nakhon Phuket αντιμετωπίζει κατηγορίες για άνοιγμα χώρου διασκέδασης χωρίς άδεια, άνοιγμα κατά τη νόμιμη ώρα, πώληση αλκοόλ κατά τη νόμιμη ώρα, πώληση αλκοόλ σε άτομα ηλικίας κάτω των 20 ετών και άδεια εισόδου σε άτομα ηλικίας κάτω των 20 ετών.

Ο ιδιοκτήτης του Ratree Club αντιμετωπίζει κατηγορίες για άνοιγμα χώρου διασκέδασης χωρίς άδεια, άνοιγμα κατά τη διάρκεια της νόμιμης ώρας και πώληση αλκοόλ κατά τη διάρκεια της νόμιμης ώρας. Τα ονόματα και των δύο ιδιοκτητών δεν δόθηκαν από αρμόδιους αξιωματούχους.

Και τα δύο νυχτερινά μαγαζιά θα προταθούν στον Κυβερνήτη του Πουκέτ για την εξέταση του πενταετούς διακοπής λειτουργίας και του κλεισίματος ως ποινή.

=============================

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.