ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Πέντε ανώτεροι αστυνομικοί του Kathu μεταφέρθηκαν μετά από επιδρομές σε δύο παράνομα νυχτερινά κέντρα – ΒΙΝΤΕΟ

Πουκέτ -

Πέντε ανώτερα στελέχη της αστυνομίας του Kathu, συμπεριλαμβανομένου του αρχηγού, μεταφέρθηκαν μετά από επιδρομές σε δύο παράνομα νυχτερινά κέντρα στο Kathu, επειδή φέρεται να άνοιξαν κατά τη διάρκεια των νόμιμων ωρών κλεισίματος και να επιτρέψουν σε ανηλίκους να εισέλθουν στον χώρο.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Αξιωματούχοι από το Τμήμα Επαρχιακής Διοίκησης (DOPA) με επικεφαλής τον κ. Narong Thipsiri και την αστυνομία Kathu πραγματοποίησαν έφοδο σε δύο νυχτερινά κέντρα «Ratree Club» και «Maha Nakhon Phuket» στις 3:30 π.μ. την Πέμπτη (1 Ιουνίου).st) νωρίς το πρωί. Και τα δύο νυχτερινά κέντρα βρίσκονται στη διασταύρωση Kathu.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο διοικητής της αστυνομίας της επαρχίας του Πουκέτ Υποστράτηγος Sermphan Sirikong εξέδωσε εντολή την Πέμπτη (1 Ιουνίουst) το απόγευμα. Το διάταγμα αναφέρει ότι δύο παράνομα νυχτερινά μαγαζιά έγιναν επιδρομές στο Kathu επειδή φέρεται να ήταν ανοιχτά πέρα ​​από τις νόμιμες ώρες κλεισίματος των 2 τα ξημερώματα και να επιτρέψουν σε ανηλίκους να εισέλθουν στο χώρο.

Για περαιτέρω διαφάνεια, πλήρη έρευνα και για να αποτραπεί οποιαδήποτε ζημιά για την κυβέρνηση, πέντε αστυνομικοί του Kathu ως εξής θα μεταφερθούν να εργαστούν στον επαρχιακό αστυνομικό σταθμό του Πουκέτ.

  1. Ο αρχηγός της αστυνομίας του Kathu, συνταγματάρχης Roongrit Rattapakdee
  2. Ο Υπαρχηγός της Αστυνομίας Kathu, Αντισυνταγματάρχης Chao Poamna
  3. Ο Υπαρχηγός της Αστυνομίας Kathu, Αντισυνταγματάρχης Chayaphon Poonaruemit
  4. Επιθεωρητής Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος, Αντισυνταγματάρχης Nattawat Supanart
  5. Επιθεωρητής Ερευνών Αντισυνταγματάρχης Wissanu Pansai

Η εντολή ισχύει από (1 Ιουνίουst) μέχρι νεωτέρας.

===================

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.