Άνδρας από το Καζακστάν πνίγεται στην παραλία Κάτα του Πουκέτ

Kata-

Ένας τουρίστας από το Καζακστάν πνίγηκε στην παραλία Κάτα επειδή φέρεται να αγνόησε τις κόκκινες σημαίες που δηλώνουν ότι δεν επιτρέπεται το κολύμπι.

Η αστυνομία Karon ειδοποιήθηκε από έναν ναυαγοσώστη στην παραλία Kata το απόγευμα της Πέμπτης (1 Ιουνίου) ότι έφτασε στο σημείο για να βρει το σώμα ενός τουρίστα που αναγνωρίστηκε από την αστυνομία ως ο κ. Artur Iskakov, 24 ετών, υπήκοος Καζακστάν.

Οι ναυαγοσώστες είπαν στην αστυνομία ότι ειδοποιήθηκαν ότι ο τουρίστας ήταν αναίσθητος για περίπου πέντε λεπτά πριν ξεκινήσουν ένα τζετ σκι για να τραβήξουν τον τουρίστα από το νερό πίσω στην παραλία. Στη συνέχεια κλήθηκαν στην παραλία μέλη έκτακτης ανάγκης. Ο κ. Iskakov διαπιστώθηκε αργότερα ο νεκρός στο σημείο.

Την ώρα του συμβάντος υπήρχε κόκκινη σημαία στην παραλία, η οποία προειδοποιεί τους τουρίστες να μην κολυμπούν λόγω ισχυρών κυμάτων και ρευμάτων.

Μπορεί να σας αρέσει αυτό:

Ένας Ρώσος τουρίστας πνίγηκε στην παραλία Patong το Σάββατο (27 Μαΐουth) νωρίς το πρωί.

Δύο ξένοι τουρίστες διασώθηκαν αφού βρέθηκαν να αγωνίζονται στο νερό στην παραλία Patong.

Ένας άνδρας της Μιανμάρ πνίγηκε ενώ έψαχνε για ψάρια κοντά σε παραλία στο Thalang.

Το Ναυτικό Γραφείο του Πουκέτ εξέδωσε προειδοποίηση ενημερώνοντας ότι απαγορεύεται στα μικρά σκάφη να βγαίνουν από λιμάνια στην ανοιχτή θάλασσα μέχρι τις 4 Ιουνίου 2023.

=======================

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.