Οι μεγαλύτερες ιστορίες του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα: Ανακεφαλαίωση κόκκινης κάρτας, επιτυχημένη εβδομάδα ποδηλάτου και πολλά άλλα

Γεια σας, αναγνώστες και υποστηρικτές του Phuket Express!

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία επισημαίνουμε τις κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην περιοχή μας του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα. Ο αριθμός των ιστοριών διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αυτά επιλέγονται και επιμελούνται από τη συντακτική μας ομάδα και έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν οι αναγνώστες μας να ενημερώνονται γρήγορα για σημαντικές ιστορίες που μπορεί να έχουν χάσει. Δημοσιεύουμε πολλές ιστορίες καθημερινά και είναι εύκολο να χάσουμε τα ίχνη σημαντικών γεγονότων ή αλλαγών στην περιοχή μας. Κάνουμε εθνικές ανακεφαλαιώσεις σε ξεχωριστό άρθρο, Αυτές είναι μόνο οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην επαρχία του Πουκέτ.

Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας, αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης. Αυτά είναι από τη Δευτέρα 1 Μαΐου 2023 έως την Κυριακή 7 Μαΐου 2023.

Ας ξεκινήσουμε και ας δούμε ποιες ήταν οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες!

  1. η 27th ΕΤΗΣΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΣ ΠΟΥΚΕΤ 2023 Το «ΚΑΟΥΜΠΟΪ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ» απέφερε τουλάχιστον 300 εκατομμύρια μπατ.

Περισσότεροι από 5,000 Ταϊλανδοί και ξένοι αναβάτες συμμετείχαν στην εκδήλωση και περισσότερα από 30,000 άτομα συμμετείχαν στην εκδήλωση.

2. Το 28χρονο πολυκατάστημα Robinson Ocean Phuket θα κλείσει οριστικά τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους.

Η τελευταία ημέρα εργασίας για αυτούς θα είναι η 30η Ιουνίου 2023.

3. Κανένας αλλοδαπός δεν έλαβε κόκκινες κάρτες τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με το Γραφείο Μετανάστευσης του Πουκέτ.

Τέσσερις Ταϊλανδοί από 17 έλαβαν κίτρινες κάρτες επειδή δεν αναφέρθηκαν όταν οι τουρίστες έκαναν check in στα καταλύματά τους.

4. Ένας άνδρας συνελήφθη με τέσσερις μαύρους καρχαρίες στο ακρωτήριο Panwa στο Wichit.

Ένας άνδρας συνελήφθη με σουπιά στο ακρωτήριο Panwa στο Wichit και κατηγορήθηκε για αλίευση θαλάσσιων ζώων σε προστατευμένη ζώνη.

Το ψάρεμα σε προστατευμένες ζώνες είναι ένα μεγάλο νόημα στο Πουκέτ.

5. Μια Κινέζα μητέρα ζητά δικαιοσύνη μετά τον θάνατο του γιου της σε σύγκρουση μοτοσικλέτας και αυτοκινήτου ταξί στο Πουκέτ.

Καλεί όποιον έχει κάμερα ταμπλό ή κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης από το ατύχημα να παραδώσει και το υλικό.

Αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα, όπως πάντα σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.