Κινέζα μητέρα καλεί για δικαιοσύνη μετά τον θάνατο του γιου της σε τροχαίο ατύχημα στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Μια Κινέζα μητέρα ζητά δικαιοσύνη μετά τον θάνατο του γιου της σε σύγκρουση μοτοσικλέτας και αυτοκινήτου ταξί στο Πουκέτ.

Στις 19 Απρίλιοth τον περασμένο μήνα, περίπου στη 1:30 μ.μ., ένας αναβάτης μοτοσικλέτας συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο ταξί στο Wichit του Mueang Phuket. Ο 32χρονος κινέζος μοτοσικλετιστής διαπιστώθηκε ο θάνατος και η σύζυγός του, η συνοδηγός, έσπασε το πόδι της.

Η μητέρα του Κινέζου είπε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης του Πουκέτ ότι το ζευγάρι είχε μόλις παντρευτεί πριν από δύο μήνες πριν έρθουν να επισκεφθούν το Πουκέτ. Η κηδεία του γιου της έγινε σε ναό στο Πουκέτ. Θέλει να μάθει τι ακριβώς συνέβη στο ατύχημα.

Καλεί όποιον έχει κάμερα ταμπλό ή κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης από το ατύχημα να παραδώσει και το υλικό.

Τα ονόματα της μητέρας και των εμπλεκομένων στο ατύχημα δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία του Πουκέτ, η οποία δήλωσε ότι συνέχισε να εξετάζει το ατύχημα και τις συνθήκες γύρω από αυτό.

Επιπλέον, ο εμπλεκόμενος οδηγός ταξί δεν έχει επίσης αναγνωριστεί στο κοινό ούτε έχουν δώσει δήλωση.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.