Το 28χρονο πολυκατάστημα του Πουκέτ θα κλείσει

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Alex Alex

Πουκέτ -

Το 28χρονο πολυκατάστημα Robinson Ocean Phuket θα κλείσει οριστικά τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους.

Το πολυκατάστημα Robinson Ocean Phuket βρίσκεται στην οδό Tilok Uthit στο Talad Nuea, στην πόλη του Πουκέτ. Αυτό ήταν το πρώτο πολυκατάστημα του Πουκέτ και άνοιξε το 1995 και τώρα είναι 28 ετών.

Η επίσημη σελίδα του πολυκαταστήματος Robinson Ocean Phuket στο Facebook ανακοίνωσε ότι μετρούν αντίστροφα για να γίνουν το παλαιότερο πολυκατάστημα και μετά αποχαιρετούν το Πουκέτ.

Η τελευταία ημέρα εργασίας για αυτούς θα είναι η 30η Ιουνίου 2023.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.