Οι μεγαλύτερες ιστορίες του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα: επισκέψεις Γάλλου προξένου, Man Open Fires at Hospital και πολλά άλλα

Γεια σας, αναγνώστες και υποστηρικτές του Phuket Express!

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία επισημαίνουμε τις κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην περιοχή μας του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα. Ο αριθμός των ιστοριών διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αυτά επιλέγονται και επιμελούνται από τη συντακτική μας ομάδα και έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν οι αναγνώστες μας να ενημερώνονται γρήγορα για σημαντικές ιστορίες που μπορεί να έχουν χάσει. Δημοσιεύουμε πολλές ιστορίες καθημερινά και είναι εύκολο να χάσουμε τα ίχνη σημαντικών γεγονότων ή αλλαγών στην περιοχή μας. Κάνουμε εθνικές ανακεφαλαιώσεις σε ξεχωριστό άρθρο, Αυτές είναι μόνο οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην επαρχία του Πουκέτ.

Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας, αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης. Αυτά είναι από τη Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023 έως την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023.

Ας ξεκινήσουμε και ας δούμε ποιες ήταν οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες!

  1. Ένας Βέλγος πέθανε αφού φέρεται να γλίστρησε και έπεσε με το κεφάλι του να έρχεται σε επαφή με το έδαφος, ενώ προσπαθούσε να σταματήσει τον φίλο του που μάλωνε με έναν Ταϊλανδό στην Πατόνγκ.

Ένας Βέλγος που πέθανε αφού φέρεται να γλίστρησε και να έπεσε στην Πατόνγκ μπορεί να ενεπλάκη σε καυγά για ναύλο Tuk Tuk.

2. Ένας οδηγός συνελήφθη αφού άνοιξε πυρ με όπλο μέσα σε ένα κτίριο στάθμευσης αυτοκινήτων σε νοσοκομείο στην πόλη του Πουκέτ. Το περιστατικό προήλθε από λογομαχία για θέση στάθμευσης.

Ένας οδηγός που άνοιξε πυρ με όπλο μέσα στο κτίριο στάθμευσης ενός νοσοκομείου στην πόλη του Πουκέτ αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

3. Ο Πρόξενος της Γαλλίας στην Ταϊλάνδη και ο Πρόξενος της Γαλλίας στο Πουκέτ επισκέφθηκαν τον Αντικυβερνήτη του Πουκέτ για να συζητήσουν πρόσφατα προβλήματα με Γάλλους τουρίστες στο Πουκέτ.

Ο Πρόξενος της Γαλλίας στην Ταϊλάνδη επισκέφτηκε τον διοικητή της αστυνομίας της επαρχίας του Πουκέτ για να συζητήσει για Γάλλους τουρίστες που παραβίαζαν νόμους και προκαλούσαν νομικά προβλήματα, φέρνοντας μερικούς να προτείνουν ένα αμφιλεγόμενο σύστημα κόκκινων και κίτρινων καρτών.

4.  Ένα άγνωστο ανδρικό πτώμα βρέθηκε να επιπλέει κοντά σε ένα νησί στο Rawai.

Ένα άγνωστο ανδρικό πτώμα που βρέθηκε να επιπλέει κοντά σε ένα νησί στο Rawai είναι πιθανώς ένας Ρουμάνος δύτης που είχε χαθεί πριν από δύο μήνες.

5. Δύο αλλοδαποί δηλώθηκαν αγνοούμενοι δύο ημέρες αφότου νοίκιασαν ένα καγιάκ στο νησί Coconut στο Mueang Phuket.

Ξεκίνησε θαλάσσια έρευνα για δύο αγνοούμενους άνδρες αλλοδαπούς με καγιάκ στο Mueang Phuket.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο αγνοούμενοι αλλοδαποί και ένα καγιάκ βρέθηκαν ασφαλείς μετά τη διάσωσή τους από κυβερνήτη σκάφους.

Αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα, όπως πάντα σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.