ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο Βέλγος που πέθανε στο Πατόνγκ φέρεται να ενεπλάκη σε διαμάχη για το τέλος Tuk Tuk

Πατόνγκ –

Ένας Βέλγος που πέθανε αφού φέρεται να γλίστρησε και να έπεσε στην Πατόνγκ μπορεί να ενεπλάκη σε καυγά για ναύλο Tuk Tuk.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένας Βέλγος πέθανε αφού φέρεται να γλίστρησε και έπεσε με το κεφάλι του να έρχεται σε επαφή με το έδαφος, ενώ προσπαθούσε να σταματήσει τον φίλο του που μάλωνε με έναν Ταϊλανδό στην Πατόνγκ.

Τώρα για την ενημέρωση:

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι υπάρχουν δύο πιθανές αιτίες του περιστατικού.

Ο φίλος του Βέλγου είπε ότι επιβιβάστηκαν σε ένα ταξί Tuk Tuk από την Bangla Road σε ένα διαμέρισμα στο Soi Na Nai νωρίς το πρωί.

Ο ταξιτζής του Tuk Tuk ήθελε 300 μπατ για το ταξίδι, αλλά ο φίλος του θεώρησε ότι ήταν πολύ ακριβό και άρχισαν να μαλώνουν.

Η άλλη αιτία μπορεί να είναι ότι οι κάτοικοι που έμεναν στην πολυκατοικία ενοχλήθηκαν από τη διαμάχη τους πριν εμπλακούν στον καυγά.

Η αστυνομία της Πατόνγκ εξακολουθεί να εξετάζει το περιστατικό για να διαπιστώσει εάν ο Βέλγος όντως γλίστρησε και έπεσε ή αν προκλήθηκε από σωματική αντιπαράθεση.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.