ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Δύο αγνοούμενοι αλλοδαποί και καγιάκ στο Πουκέτ φέρεται να βρέθηκαν ασφαλείς

Πουκέτ-

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο αγνοούμενοι αλλοδαποί και ένα καγιάκ βρέθηκαν ασφαλείς μετά τη διάσωσή τους από κυβερνήτη σκάφους.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Δύο αλλοδαποί δηλώθηκαν αγνοούμενοι δύο ημέρες αφότου νοίκιασαν ένα καγιάκ στο νησί Coconut στο Mueang Phuket.

Ξεκίνησε θαλάσσια έρευνα για δύο αγνοούμενους άνδρες αλλοδαπούς με καγιάκ στο Mueang Phuket.

Τώρα για την ενημέρωση:

Η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι την Παρασκευή (10 Μαρτίουth) ένας καπετάνιος τουριστικού σκάφους, ο κ. Wittaya Ngankeng, βρήκε τους δύο αλλοδαπούς ζωντανούς και να επιπλέουν στη θάλασσα κρεμασμένοι στο καγιάκ κοντά στο νησί Rang Yai στο Koh Kaew.

Το καγιάκ δεν αναποδογύρισε αλλά είχε λίγο νερό μέσα. Οι δύο αλλοδαποί δεν κατάφεραν να μείνουν στο καγιάκ.

Ο καπετάνιος του σκάφους έσωσε τους δύο αλλοδαπούς και έφερε το καγιάκ πίσω στη στεριά στις 4:50 μ.μ. της Παρασκευής. Οι δύο αλλοδαποί έφυγαν από το καγιάκ έχοντας κοντά έναν φύλακα. Είπαν ότι θα επέστρεφαν σε δέκα λεπτά για να πάρουν το καγιάκ, ωστόσο, δεν επέστρεψαν.

Το CCTV έδειξε ξεκάθαρα τους άνδρες να διασώθηκαν και να επέστρεφαν στην ακτή, πρόσθεσε η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ.

Η Τουριστική Αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι ο καπετάνιος του τουριστικού σκάφους δεν ανέφερε το περιστατικό έως ότου είδε τον Τύπο της Ταϊλάνδης να δηλώνει ότι οι άνδρες εξακολουθούσαν να αγνοούνται σήμερα, 12 Μαρτίου, και διεξάγονταν εκτεταμένες έρευνες.

Η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ εργάζεται για τον εντοπισμό των αλλοδαπών αυτή τη στιγμή και την ταυτοποίησή τους, αλλά νιώθει ανακούφιση που οι άνδρες είναι ασφαλείς.

***************************

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.