ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ολοκληρώθηκε η κατεδάφιση εγκαταλελειμμένου κτιρίου στο Πουκέτ, ανοίγει η λωρίδα του Bypass Road

Πουκέτ -

Ολοκληρώθηκε η κατεδάφιση του εγκαταλειμμένου κτιρίου στην οδό Bypass του Πουκέτ. Η λωρίδα του Bypass Road έχει πλέον ανοίξει.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Μια άλλη κατολίσθηση σε μεγάλο δρόμο στο Πουκέτ έχει μπλοκάρει μια ολόκληρη λωρίδα στη Ρασάντα, στο Μουάνγκ Πουκέτ, γεγονός που έχει προκαλέσει κυκλοφοριακό χάος.

Ένα τμήμα της οδού παράκαμψης που είναι ένας από τους πολλούς σημαντικούς δρόμους στο Πουκέτ συνεχίζει να είναι κλειστό λόγω του φόβου για περισσότερες κατολισθήσεις κάτω από ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στη βόρεια λωρίδα.

Ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο ηλικίας 30 ετών στον κύριο δρόμο παράκαμψης στην υποπεριφέρεια Rassada, Mueang Phuket πρόκειται να κατεδαφιστεί.

Η κατεδάφιση ξεκίνησε στις 28 Οκτωβρίουth, 2022. Ο Αντικυβερνήτης του Πουκέτ Πιτσέ Παναπόνγκ επιθεώρησε το έργο.

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνουν οι εργασίες κατεδάφισης του εγκαταλελειμμένου κτιρίου στη μεγάλη Παράκαμψη.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο αντικυβερνήτης του Πουκέτ Amnuay Pitsuwan είπε στο Phuket Express. Η κατεδάφιση έχει πλέον ολοκληρωθεί. Ο ανάδοχος και ο Δήμος Rassada έχουν καθαρίσει την περιοχή για να βεβαιωθούν ότι η ασφάλεια είναι κορυφαία προτεραιότητα.

Η Τροχαία της Πόλης του Πουκέτ αναφέρει στις 12:30 μ.μ. σήμερα (9 Νοεμβρίου) ότι η λωρίδα της οδού Bypass με βόρεια κατεύθυνση είναι πλέον ανοιχτή στην κυκλοφορία κανονικά.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.