ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τμήμα της παρακαμπτηρίου οδού στη Ρασάντα εξακολουθεί να είναι κλειστό λόγω του φόβου για περισσότερες κατολισθήσεις

Rassada -

Ένα τμήμα της οδού παράκαμψης που είναι ένας από τους πολλούς σημαντικούς δρόμους στο Πουκέτ συνεχίζει να είναι κλειστό λόγω του φόβου για περισσότερες κατολισθήσεις κάτω από ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στη βόρεια λωρίδα.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Μια άλλη κατολίσθηση σε μεγάλο δρόμο στο Πουκέτ έχει μπλοκάρει μια ολόκληρη λωρίδα στη Ρασάντα, στο Μουάνγκ Πουκέτ, γεγονός που έχει προκαλέσει κυκλοφοριακό χάος.

Τώρα η ενημέρωση:

Σήμερα το πρωί (21 Οκτωβρίουst) ο κυβερνήτης του Πουκέτ Narong Woonciew επιθεώρησε την περιοχή Bypass Road για να εξετάσει πόσο επικίνδυνο είναι να προκληθούν πιθανώς περισσότερες κατολισθήσεις.

Η Τροχαία της Πόλης του Πουκέτ ανέφερε σήμερα (21 Οκτωβρίου) ότι ο Κυβερνήτης του Πουκέτ διέταξε προσωρινό κλείσιμο της οδού Chalermprakiat Rama 9 (Bypass road) στην υποπεριφέρεια Rassada, στην περιοχή Mueang Phuket για ασφάλεια.

Το κλείσιμο είναι στη βόρεια λωρίδα από την αναστροφή κοντά στο Sri Suchart Housing Estate μέχρι την αναστροφή μπροστά από το Outlet Mall που είναι περίπου ένα χιλιόμετρο.

Εν τω μεταξύ, οι αυτοκινητιστές που κατευθύνονται από την πόλη του Πουκέτ πρέπει να χρησιμοποιήσουν την ίδια λωρίδα στη νότια λωρίδα με τους αυτοκινητιστές που κατευθύνονται προς την πόλη αντί για μία κατεύθυνση.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.