ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ξεκινά η κατεδάφιση για εγκαταλελειμμένο κτίριο στην οδό Bypass στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Ξεκίνησε η κατεδάφιση για το εγκαταλελειμμένο κτίριο στην οδό Παράκαμψης στην υποσυνοικία Rassada του Πουκέτ.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Μια άλλη κατολίσθηση σε μεγάλο δρόμο στο Πουκέτ έχει μπλοκάρει μια ολόκληρη λωρίδα στη Ρασάντα, στο Μουάνγκ Πουκέτ, γεγονός που έχει προκαλέσει κυκλοφοριακό χάος.

Ένα τμήμα της οδού παράκαμψης που είναι ένας από τους πολλούς σημαντικούς δρόμους στο Πουκέτ συνεχίζει να είναι κλειστό λόγω του φόβου για περισσότερες κατολισθήσεις κάτω από ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στη βόρεια λωρίδα.

Ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο ηλικίας 30 ετών στον κύριο δρόμο παράκαμψης στην υποπεριφέρεια Rassada, Mueang Phuket πρόκειται να κατεδαφιστεί.

Τώρα για την ενημέρωση:

Η κατεδάφιση ξεκίνησε χθες (28 Οκτωβρίουth). Ο αντικυβερνήτης του Πουκέτ Πιτσέ Παναπόνγκ επιθεώρησε το έργο. Χρησιμοποιείται μεγάλος κατασκευαστικός εξοπλισμός για την κοπή του κτιρίου από πάνω προς τα κάτω.

Η κατεδάφιση αναμένεται να γίνει εντός 15 ημερών. Μετά από αυτό ο δρόμος θα είναι έτοιμος να ανοίξει για τους χρήστες του δρόμου. Ο εργολάβος επιβεβαίωσε ότι δεν θα πέσει κατασκευές κατά την κατεδάφιση.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.