ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Το Πουκέτ εγκατέλειψε την κατεδάφιση κτιρίου στο Bypass Road που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα

Πουκέτ -

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνουν οι εργασίες κατεδάφισης του εγκαταλελειμμένου κτιρίου στη μεγάλη Παράκαμψη.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Μια άλλη κατολίσθηση σε μεγάλο δρόμο στο Πουκέτ έχει μπλοκάρει μια ολόκληρη λωρίδα στη Ρασάντα, στο Μουάνγκ Πουκέτ, γεγονός που έχει προκαλέσει κυκλοφοριακό χάος.

Ένα τμήμα της οδού παράκαμψης που είναι ένας από τους πολλούς σημαντικούς δρόμους στο Πουκέτ συνεχίζει να είναι κλειστό λόγω του φόβου για περισσότερες κατολισθήσεις κάτω από ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στη βόρεια λωρίδα.

Ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο ηλικίας 30 ετών στον κύριο δρόμο παράκαμψης στην υποπεριφέρεια Rassada, Mueang Phuket πρόκειται να κατεδαφιστεί.

Η κατεδάφιση ξεκίνησε στις 28 Οκτωβρίουth, 2022. Ο Αντικυβερνήτης του Πουκέτ Πιτσέ Παναπόνγκ επιθεώρησε το έργο.

Τώρα για την ενημέρωση:

Συνεχίζεται για δέκατη μέρα η κατεδάφιση του εγκαταλειμμένου κτιρίου στην Παράκαμψη.

Ο ανάδοχος πίσω από το έργο είπε στο Phuket Express ότι η κατεδάφιση του κεντρικού κτιρίου έχει ολοκληρωθεί.

Εν τω μεταξύ, η κατεδάφιση μικρότερου κτιρίου αναμένεται να γίνει την επόμενη εβδομάδα πριν ολοκληρωθούν όλα τα έργα και η Παρακαμπτήριος οδός ξανανοίξει πλήρως σε όλη την κυκλοφορία.

Το κτίριο συμφωνήθηκε από όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη να κατεδαφιστεί αφού υπέστη ζημιές στις πρόσφατες σφοδρές καταιγίδες και κατολισθήσεις με φόβους ότι θα μπορούσε να καταρρεύσει στην Παράκαμψη και να προκαλέσει τραυματισμούς ή ακόμα και θανάτους.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.