ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα αυτοκίνητα επιτρέπεται να περάσουν μερικώς στην κατεστραμμένη οδό Patong Hill στο Πουκέτ

Πατόνγκ –

Τα αυτοκίνητα επιτρέπεται πλέον να περνούν στην μερικώς κατεστραμμένη οδό Patong Hill, αλλά μόνο στη λωρίδα Patong προς Kathu.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Ένας δρόμος που οδηγεί στο λόφο Πατόνγκ στο Πουκέτ άρχισε να καταρρέει μετά από κατολίσθηση.

Ένας δρόμος που οδηγεί στο λόφο Patong από το Kathu στο Πουκέτ είναι τώρα προσωρινά κλειστός αφού άρχισε να καταρρέει από κατολίσθηση

Οι μοτοσικλέτες επιτρέπεται πλέον να περνούν στον μερικώς κατεστραμμένο δρόμο Patong Hill από το Kathu στο Patong και από το Patong στο Kathu.

Τώρα για την ενημέρωση:

Η Τροχαία της Πατόνγκ είπε στο Phuket Express ότι ο Κυβερνήτης του Πουκέτ Naroong Woonciew διέταξε να επιτραπεί σε sedan, φορτηγά και μίνι βαν (μικρά οχήματα) να χρησιμοποιούν τον κατεστραμμένο λόφο Patong, αλλά μόνο μια λωρίδα από το Patong στο Kathu από τις 11:00 π.μ. περίπου σήμερα. (4 Νοεμβρίουth).

Εν τω μεταξύ, η λωρίδα Kathu προς Patong ως τμήμα του δρόμου που κατέρρευσε είναι ακόμα κλειστή. Τα αυτοκίνητα εξακολουθούν να χρησιμοποιούν άλλους εναλλακτικούς δρόμους για να πάνε στην Πατόνγκ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.