Ο δρόμος που οδηγεί στο λόφο Patong αρχίζει να καταρρέει μετά από κατολίσθηση

Πατόνγκ –

Ένας δρόμος που οδηγεί στο λόφο Πατόνγκ στο Πουκέτ άρχισε να καταρρέει μετά από κατολίσθηση.

Οι αυτοκινητιστές που κατευθύνονται από το Kathu προς τον λόφο Patong ανέφεραν τη ζημιά στις 3:30 μ.μ. σήμερα το απόγευμα (19 Οκτωβρίου). Στη μία πλευρά του δρόμου, η γη άρχισε να γλιστράει, κάτι που κατέρρευσε την επιφάνεια του δρόμου και το προστατευτικό κιγκλίδωμα.

Οι χρήστες του δρόμου που κατευθύνονται προς τον λόφο Πατόνγκ προειδοποιούνται να αποφύγουν τη χρήση του δρόμου. Οι αρχές γνωρίζουν τις ζημιές και λένε ότι θα ληφθούν μέτρα μόλις σταματήσουν οι έντονες βροχοπτώσεις.

Η βροχή συνεχίζεται στο Πουκέτ σήμερα το απόγευμα προκαλώντας περαιτέρω πλημμύρες, κατολισθήσεις και γενικά προβλήματα σε όλο το νησί, όπως αναφέραμε στο The Phuket Express όλη την ημέρα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.