ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο δρόμος που οδηγεί στο λόφο Patong από το Kathu προσωρινά κλειστός

Πατόνγκ –

Ένας δρόμος που οδηγεί στο λόφο Patong από το Kathu στο Πουκέτ είναι τώρα προσωρινά κλειστός αφού άρχισε να καταρρέει από κατολίσθηση.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Οι αυτοκινητιστές που κατευθύνονται από το Kathu προς τον λόφο Patong ανέφεραν τη ζημιά στις 3:30 μ.μ. σήμερα το απόγευμα (19 Οκτωβρίου). Στη μία πλευρά του δρόμου, η γη άρχισε να γλιστράει, κάτι που κατέρρευσε την επιφάνεια του δρόμου και το προστατευτικό κιγκλίδωμα.

Τώρα για ενημέρωση:

Η Τροχαία της Patong αναφέρει ότι ο δρόμος είναι προσωρινά κλειστός κοντά σε μια καμπύλη σε ένα αντλιοστάσιο νερού στο Kathu προς τον ναό Suwan Khiri Wong στην Patong, ο οποίος είναι περίπου 500 μέτρα.

Οι χρήστες του δρόμου που θέλουν να πάνε στο Patong ή να φύγουν από την Patong μπορούν να χρησιμοποιήσουν την παράκαμψη.

  • Από το Patong στο Karon στο Kata στο Chalong στο Wichit στην πόλη του Πουκέτ ή
  • Από την Πατόνγκ στην Καμάλα μέχρι το Τσερνγκ Ταλάι στο Ταλάνγκ

Αυτοί οι δύο τρόποι θα χρειαστούν μία έως δύο ώρες περισσότερο χρόνο καθώς είναι πολύ μεγαλύτερες αποστάσεις.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.