ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο Υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού θα προτείνει βελτιώσεις στη θαλάσσια ασφάλεια για τους τουρίστες στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Ο Υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού πρόκειται να προτείνει στον πρωθυπουργό της Ταϊλάνδης βελτιώσεις στη θαλάσσια ασφάλεια για τους τουρίστες στο Πουκέτ.

Η πρόταση ακολουθεί τον θάνατο ενός Ρώσου τουρίστα στο νησί πρόσφατα.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Μια 53χρονη Ρωσίδα τουρίστρια χάθηκε από ξενοδοχείο στην περιοχή Thalang.

Μια αγνοούμενη Ρωσίδα εθεάθη για τελευταία φορά αφού μπήκε στη θάλασσα στο Thang και άφησε τα ρούχα και τα παπούτσια της σε μια παραλία.

Οι φίλοι της αγνοούμενης Ρωσίδας στο Πουκέτ προσφέρουν 10,000 δολάρια για όποιον έχει πληροφορίες και οδηγεί να την βρει.

Το σώμα μιας αγνοούμενης Ρωσίδας στο Πουκέτ από το Thalang βρέθηκε να επιπλέει κοντά στην παραλία Patong την 6η ημέρα μιας έρευνας σε μεγάλο νησί.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού Pipat Ratchakitprakarn, ο οποίος έφτασε στο Πουκέτ χθες το πρωί (26 Οκτωβρίου) για τη Δέκατη Τρίτη Συνάντηση Ανώτερων Αξιωματούχων του ASEAN για τον αθλητισμό, είχε επίσης επισκεφθεί την παραλία Layan στο Thalang.

Ο κ. Πιπάτ είπε στο Phuket Express, «Λυπάμαι πολύ για την οικογένεια και τους φίλους της κυρίας Έλενα για την απώλεια τους. Κανείς δεν θέλει να συμβεί αυτό. Ευχαριστώ όλους όσους έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που αναζητούσαν την Έλενα.»

«Υπάρχουν περισσότεροι τουρίστες που επισκέπτονται το Πουκέτ καθημερινά. Στους περισσότερους αρέσουν οι παραλίες και τους αρέσει να κολυμπούν. Υπάρχουν πιθανότητες για περισσότερες απώλειες όπως αυτή ειδικά κατά την περίοδο των μουσώνων», πρόσθεσε ο κ. Πιπάτ.

«Θα προτείνω στον πρωθυπουργό της Ταϊλάνδης να βελτιώσει την ασφάλεια στη θάλασσα για να φροντίσει τους τουρίστες, όπως περισσότερο εξοπλισμό διάσωσης και περισσότερους ναυαγοσώστες», σημείωσε ο κ. Πιπάτ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.