ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Φίλοι της αγνοούμενης Ρωσίδας στο Πουκέτ προσφέρουν 10,000 δολάρια ΗΠΑ για να την βρουν

Πουκέτ -

Οι φίλοι της αγνοούμενης Ρωσίδας στο Πουκέτ προσφέρουν 10,000 δολάρια για όποιον έχει πληροφορίες και οδηγεί να την βρει.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Μια 53χρονη Ρωσίδα τουρίστρια χάθηκε από ξενοδοχείο στην περιοχή Thalang.

Μια αγνοούμενη Ρωσίδα εθεάθη για τελευταία φορά αφού μπήκε στη θάλασσα στο Thang και άφησε τα ρούχα και τα παπούτσια της σε μια παραλία.

Τώρα για την ενημέρωσηte

Ο κυβερνήτης του Πουκέτ Narong Woonciew είπε στο Phuket Express, «Σήμερα (24 Οκτωβρίου) η έρευνα την τέταρτη ημέρα για την κα Έλενα, 53 ετών, Ρωσίδα υπήκοο συνεχίστηκε. Περίπου 150 άτομα στην ομάδα αναζήτησης προσπάθησαν να ψάξουν οπουδήποτε μπορούσαν όσο το δυνατόν γρηγορότερα».

«Οι ομάδες αναζήτησης περπάτησαν κατά μήκος της παραλίας Nai Thong συμπεριλαμβανομένου ενός δάσους κοντά. Εν τω μεταξύ, οι θαλάσσιες έρευνες συνεχίστηκαν επίσης σε σκάφη και τζετ σκι καθώς και σε ελικόπτερο. Η αναζήτηση έχει επεκταθεί σε ευρύτερες περιοχές». πρόσθεσε ο κυβερνήτης.

Έχει αναφερθεί ότι οι φίλοι της κυρίας Έλενας προσφέρουν 10,000 δολάρια σε όποιον έχει πληροφορίες που θα την οδηγήσουν να την βρουν. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τα αστυνομικά τμήματα στην περιοχή του Πουκέτ για συμβουλές.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.