Βρέθηκε η σορός της αγνοούμενης Ρωσίδας στο Πουκέτ

Πατόνγκ –

Το σώμα μιας αγνοούμενης Ρωσίδας στο Πουκέτ από το Thalang βρέθηκε να επιπλέει κοντά στην παραλία Patong την 6η ημέρα μιας έρευνας σε μεγάλο νησί.

Ο Αρχηγός της Περιφέρειας Thalang ανέφερε σήμερα το πρωί (26 Οκτωβρίουth) ότι η ομάδα αναζήτησης για μια αγνοούμενη Ρωσίδα στο Sakoo, Thalang ειδοποιήθηκε από έναν ντόπιο ψαρά ότι το πτώμα βρέθηκε κοντά στην παραλία Patong, η οποία απέχει περίπου 40 χιλιόμετρα από το σημείο που αγνοείται.

Οι διασώστες βγήκαν στη θάλασσα για να ανασύρουν το πτώμα στην παραλία Layan στο Thalang για περαιτέρω ταυτοποίηση. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης φέρεται να επιβεβαίωσαν μέχρι την ώρα του Τύπου ότι το θύμα είναι η αγνοούμενη Ρωσίδα και θα διεξαχθούν περαιτέρω έρευνες.

Θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για αυτήν την ιστορία μόλις γίνουν διαθέσιμες.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Μια 53χρονη Ρωσίδα τουρίστρια χάθηκε από ξενοδοχείο στην περιοχή Thalang.

Μια αγνοούμενη Ρωσίδα εθεάθη για τελευταία φορά αφού μπήκε στη θάλασσα στο Thang και άφησε τα ρούχα και τα παπούτσια της σε μια παραλία.

Οι φίλοι της αγνοούμενης Ρωσίδας στο Πουκέτ προσφέρουν 10,000 δολάρια για όποιον έχει πληροφορίες και οδηγεί να την βρει.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.