ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η αστυνομία του Kathu δημοσίευσε ειδοποιήσεις για να προειδοποιήσει τους πεζούς να διασχίσουν τον λόφο Patong

Πατόνγκ, Πουκέτ –

Η αστυνομία του Kathu έχει αναρτήσει ειδοποιήσεις στο λόφο Patong για να απαγορεύσει στους πεζούς να διασχίσουν το λόφο.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Οι αυτοκινητιστές που κατευθύνονται από το Kathu προς τον λόφο Patong ανέφεραν τη ζημιά στις 3:30 μ.μ. χθες (19 Οκτωβρίου). Στη μία πλευρά του δρόμου, η γη άρχισε να γλιστράει, κάτι που κατέρρευσε την επιφάνεια του δρόμου και το προστατευτικό κιγκλίδωμα.

Ο δρόμος μπλοκάρεται ο οποίος εκτείνεται από τη διασταύρωση Si Kor στο Kathu έως τον ναό Suwan Khiri Wong στην Patong.

Τώρα η ενημέρωση:

Η αστυνομία του Kathu έχει αναρτήσει ειδοποιήσεις στην επικίνδυνη περιοχή, «Απαγορεύεται στους ανθρώπους να περπατούν μέσω του λόφου Patong».

Εν τω μεταξύ, ο δήμος Patong ανακοίνωσε ότι η περιοχή είναι 100 τοις εκατό κλειστή. Δεν επιτρέπεται η διέλευση οχημάτων ή πεζών.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.