ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Οι εργασίες επισκευής του δρόμου Patong θα διαρκέσουν επτά ημέρες μετά τη διακοπή της βροχής, λένε οι αξιωματούχοι - ΒΙΝΤΕΟ από την άκρη του εδάφους

Πατόνγκ, Πουκέτ –

Ο δρόμος Patong θα είναι έτοιμος για χρήση μετά από προσωρινές εργασίες επισκευής που θα διαρκέσουν επτά ημέρες και οι εργασίες θα ξεκινήσουν αφού σταματήσει η τρέχουσα βροχή.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Ένας δρόμος που οδηγεί στο λόφο Πατόνγκ στο Πουκέτ άρχισε να καταρρέει μετά από κατολίσθηση.

Ένας δρόμος που οδηγεί στο λόφο Patong από το Kathu στο Πουκέτ είναι τώρα προσωρινά κλειστός αφού άρχισε να καταρρέει από κατολίσθηση

Η αστυνομία του Πουκέτ προτρέπει τους ανθρώπους να μείνουν σπίτι και να αποφύγουν να κατευθυνθούν προς την Πατόνγκ λόγω καθυστερήσεων στην κυκλοφορία σε πολλούς δρόμους.

Τώρα η ενημέρωση:

Ο διευθυντής της εθνικής οδού του Πουκέτ, κ. Yutthana Pitak είπε στο Phuket Express, «Η κατολίσθηση στο λόφο Patong απέχει περίπου 500 μέτρα από την καμπύλη κοντά σε ένα πεδίο βολής γύρω από τον πίνακα διαφημίσεων της πόλης Patong».

«Ο δρόμος μπλοκάρεται ο οποίος εκτείνεται από τη διασταύρωση Si Kor στο Kathu μέχρι τον ναό Suwan Khiri Wong στην Patong. Οι εργασίες επισκευής του δρόμου μπορούν να ξεκινήσουν αφού σταματήσει η βροχή. Η προσωρινή επισκευή του δρόμου θα διαρκέσει περίπου επτά ημέρες», εξήγησε ο κ. Yutthana.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.