Οι μεγαλύτερες ιστορίες του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα: Ζητήστε συγγνώμη από τους τουρίστες, επιθεώρηση αδειών εργασίας, ο Υπουργός Αθλητισμού επισκέφθηκε την Bangla και πολλά άλλα

Γεια σας, αναγνώστες και υποστηρικτές του Phuket Express!

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία επισημαίνουμε τις κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην περιοχή μας στο Πουκέτ, από την περασμένη εβδομάδα. Ο αριθμός των ιστοριών διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αυτά επιλέγονται και επιμελούνται από τη συντακτική μας ομάδα και έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν οι αναγνώστες μας να ενημερώνονται γρήγορα για σημαντικές ιστορίες που μπορεί να έχουν χάσει. Δημοσιεύουμε πολλές ιστορίες καθημερινά και είναι εύκολο να χάσουμε τα ίχνη σημαντικών γεγονότων ή αλλαγών στην περιοχή μας. Κάνουμε εθνικές ανακεφαλαιώσεις σε ξεχωριστό άρθρο, Αυτές είναι μόνο οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην επαρχία του Πουκέτ.

Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας, αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης. Αυτά είναι από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022 έως την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022.

Ας ξεκινήσουμε και ας δούμε ποιες ήταν οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες!

  1. Η Τουριστική Αστυνομία έδωσε μια ανθοδέσμη σε τουρίστες στο νησί Σαμούι που βρίσκονταν σε ένα μίνι λεωφορείο στο Πουκέτ κατά τη διάρκεια διαμάχης για την παραλαβή ξένων πελατών.

Ζήτησαν συγγνώμη για το περιστατικό και εξήγησαν για το τι συνέβη. Συμβουλεύουν τους τουρίστες να αναφέρουν περιστατικά στην τουριστική αστυνομία μέσω του 1155 ή της εφαρμογής «Τουριστική Αστυνομία I Lert U» εάν χρειάζονται βοήθεια ή βρουν οποιοδήποτε παρόμοιο περιστατικό όπως αυτό.

2. Η αστυνομία του Τμήματος Καταστολής του Εγκλήματος συνέλαβε έναν 26χρονο στο Πουκέτ που φέρεται να ξυλοκόπησε την πρώην κοπέλα του μέχρι να χάσει τις αισθήσεις της και στη συνέχεια να την απήγαγε και να την κρατήσει κλειδωμένη στο σπίτι του.

Το θύμα κατάφερε να χρησιμοποιήσει το τηλέφωνό της και έστειλε μηνύματα κειμένου σε φίλους και συγγενείς για βοήθεια που την έσωσαν με επιτυχία από το σπίτι του Worawut.

3. Αξιωματούχοι του Πουκέτ δήλωσαν ότι ξένοι τραγουδιστές, μουσικοί και DJ σε ορισμένους χώρους διασκέδασης στην οδό Bangla στην Πατόνγκ έχουν νόμιμες άδειες εργασίας μετά από επιθεώρηση μετά από καταγγελίες.

Οι καταγγελίες έχουν αυξηθεί τις τελευταίες εβδομάδες από υπηκόους της Ταϊλάνδης που ισχυρίζονται ότι ξένοι εργαζόμενοι παίρνουν τις δουλειές τους και εργάζονται παράνομα, αλλά παρά τις πολλαπλές επιθεωρήσεις από την αστυνομία του Πουκέτ σε όλο το νησί δεν έχουν ανακαλυφθεί ακόμη επίσημα παραβιάσεις.

4. Τον Σεπτέμβριο 8th ο Υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού επισκέφθηκε την Bangla Road στην Πατόνγκ, όπου το προσωπικό και οι χειριστές ζητούν να κλείνουν στις 4:00 π.μ. ο χώρος διασκέδασης.

Πολλά ερευνητικά αποτελέσματα δείχνουν ότι η καλύτερη ώρα για εισόδημα από χώρους διασκέδασης είναι από τη 1:00 π.μ. έως τις 3:00 π.μ.

5. Ένα νεογέννητο βρέφος βρέθηκε νεκρό κάτω από ένα δέντρο μέσα σε ναό στο Κάθου.

Οι μοναχοί είπαν στην αστυνομία ότι υπήρχε μια άσχημη μυρωδιά πριν δουν τη μαύρη πλαστική σακούλα. Αρχικά νόμιζαν ότι ήταν ένα νεκρό σκυλί, καθώς πολλοί άνθρωποι συνήθιζαν να τους πετούν εδώ.

Αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα, όπως πάντα σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.