Ο υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού επισκέπτεται την Bangla Road στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Χθες το βράδυ (8 Σεπτεμβρίουth) ο Υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού επισκέφθηκε την Bangla Road στην Πατόνγκ, όπου το προσωπικό και οι χειριστές ζητούν να κλείσουν οι χώροι διασκέδασης στις 4:00 π.μ.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Η Πατόνγκ και οι τουριστικές πόλεις, συμπεριλαμβανομένης της Πατάγια, χρειάζονται «ειδικές ζώνες» με χώρους νυχτερινής διασκέδασης ανοιχτούς μέχρι τις 4 π.μ., αλλά οι επιχειρηματίες της νυχτερινής διασκέδασης πρέπει να πληρώσουν περισσότερους φόρους, σύμφωνα με τον «Prab Keesin», έναν εξέχοντα επιχειρηματία της Patong.

Ο υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού ετοιμάζεται να προτείνει την παράταση του ωραρίου των χώρων διασκέδασης από τις 2:00 τα ξημερώματα. έως τις 4:00 π.μ. να είναι σύμφωνη με την τουριστική συμπεριφορά.

Ο κ. Phiphat είπε στα συγκεντρωμένα μέσα ενημέρωσης του Πουκέτ, συμπεριλαμβανομένου του Phuket Express, «Για την παράταση της ώρας κλεισίματος στις 4:00 π.μ. πρόκειται για έναν ισχύοντα νόμο που θα χρειαστεί χρόνος για να εξεταστεί. Η πρόταση θα παρουσιαστεί σε μια συνάντηση του Κέντρου για τη Διαχείριση Κατάστασης Covid-19 (CCSA) τον επόμενο μήνα».

«Θέλουμε επίσης να μάθουμε τι πιστεύουν οι ξένοι τουρίστες για την παράταση του χρόνου κλεισίματος. Ωστόσο, πολλά ερευνητικά αποτελέσματα δείχνουν ότι η καλύτερη ώρα για εισόδημα από χώρους διασκέδασης είναι από τη 1:00 π.μ. έως τις 3:00 π.μ. Αυτά τα έσοδα προέρχονται επίσης από άλλους μικρότερους χειριστές και πωλητές.»

Ο Πρόεδρος του Patong Entertainment Business Association, κ. Weerawit Krueasombat, είπε στο Phuket Express, «Τώρα το εισόδημα του κλάδου της νυχτερινής διασκέδασης είναι περίπου 600 εκατομμύρια μπατ το μήνα. Εάν οι χώροι διασκέδασης ανοίξουν μέχρι τις 4:00 π.μ., το εισόδημα θα είναι κατά μέσο όρο αύξηση 100 εκατομμυρίων μπατ ανά μήνα. Όλοι οι χώροι ψυχαγωγίας στην Πατόνγκ είναι 100 τοις εκατό ανοιχτοί. Οι περισσότεροι τουρίστες είναι Ινδοί».

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.