Άνδρας συνελήφθη στο Chalong αφού φέρεται να ξυλοκόπησε την πρώην κοπέλα χωρίς τις αισθήσεις της και την κράτησε παρά τη θέλησή της

Πουκέτ -

Η αστυνομία του Τμήματος Καταστολής του Εγκλήματος συνέλαβε έναν 26χρονο στο Πουκέτ που φέρεται να ξυλοκόπησε την πρώην κοπέλα του μέχρι να χάσει τις αισθήσεις της και στη συνέχεια να την απήγαγε και να την κρατήσει κλειδωμένη στο σπίτι του.

Το Τμήμα Καταστολής του Εγκλήματος αναφέρει ότι χθες (7 Σεπτεμβρίουth) συνέλαβαν τον κ. Worawat, 26 ετών, σε ένα σπίτι στο Chalong. Το επώνυμό του δεν δόθηκε. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για σωματική επίθεση που προκάλεσε σωματική και ψυχική βλάβη, εισβολή σε άλλα καταλύματα τη νύχτα με όπλο και κράτηση άλλων παρά τη θέλησή τους.

Ο Worawat είναι ο πρώην φίλος του θύματος. Το όνομα των θυμάτων έχει αποσιωπηθεί, όπως και η συντακτική μας πολιτική σε αυτές τις συγκεκριμένες ποινικές υποθέσεις. Τον Μάιο του τρέχοντος έτους, ο Worawut συναντήθηκε με το θύμα για να «μιλήσει» μετά τον χωρισμό.

Ο Worawut έχασε την ψυχραιμία του κατά τη διάρκεια της συνομιλίας με την πρώην του και χτύπησε το θύμα μέχρι που έχασε τις αισθήσεις του πριν τη μεταφέρει με το ζόρι στο σπίτι του. Φέρεται να την απείλησε να την κρατήσει παρά τη θέλησή της στο σπίτι του.

Ωστόσο, το θύμα κατάφερε να χρησιμοποιήσει το τηλέφωνό της και έστειλε μηνύματα κειμένου σε φίλους και συγγενείς για βοήθεια που την έσωσαν με επιτυχία από το σπίτι του Worawut, ο οποίος στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Αργότερα υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία του Chalong μέχρι να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο ύποπτος.

Ήταν άγνωστο αν ο Worawut είχε δικηγόρο και δεν έκανε δήλωση στον Τύπο. Η έκκλησή του δεν είχε επίσης κατατεθεί μέχρι την ώρα του Τύπου.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.