Δρόμος στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ για να κλείσει για την παρέλαση Por Tor (Πεινασμένο Φάντασμα).

Πουκέτ -

Ένας δρόμος στην Old Town Road του Πουκέτ πρόκειται να κλείσει προσωρινά για την παρέλαση «Por Tor» (Πεινασμένο Φάντασμα) σήμερα το απόγευμα (16 Αυγούστου).

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Η τοπική παράδοση του Ταϊλανδο-Κινεζικού Hungry Ghost στο Πουκέτ ξεκίνησε.

Ο δήμος της πόλης του Πουκέτ ανακοίνωσε ότι η παρέλαση Por Tor θα περιλαμβάνει κυρίως κόκκινες τούρτες χελώνας. Οι χελώνες αντιπροσωπεύουν καλή υγεία και μεγάλη διάρκεια ζωής ενώ το κόκκινο είναι επίσης το χρώμα της καλής τύχης για τους Κινέζους.

Η παρέλαση θα ξεκινήσει από το άγαλμα του Χρυσού Δράκου στην οδό Thalang και θα μεταβεί στο – Διασταύρωση Taew Nam – Οδός Πουκέτ – Κύκλος Surin (πύργος του ρολογιού) – Διασταύρωση Bang Naew – Ναός Bang Naew (διεξαγωγή τελετής Por Tor)

Ο δρόμος Thalang στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ θα είναι προσωρινά κλειστός (Από τη διασταύρωση κοντά στο ταχυδρομείο έως τη διασταύρωση Taew Nam) από τις 4:00 μ.μ. έως τις 6:00 μ.μ.

Φέτος το φεστιβάλ θα διεξαχθεί από τις 16 Αυγούστουth έως τον Αύγουστο του 26th . Θα υπάρχουν πολλοί παραδοσιακοί πάγκοι με φαγητό στο Πουκέτ, παραδοσιακές παραστάσεις, συναυλίες, τοπικά προϊόντα και πολλά άλλα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.