Η τοπική παράδοση της Ταϊλανδέζικης Κίνας Hungry Ghost στο Πουκέτ βρίσκεται σε εξέλιξη

Πουκέτ -

Η τοπική παράδοση του Ταϊλανδο-Κινεζικού Hungry Ghost στο Πουκέτ ξεκίνησε.

Η έναρξη της ετήσιας τελετής πραγματοποιήθηκε χθες (14 Αυγούστουth) στον δεύτερο όροφο στην αγορά Tessaban 1 ή στην αγορά Ban San στην οδό Ranong στην πόλη του Πουκέτ. Το «Por Tor Kong» που είναι ο «Θεός του Por Tor» ή «Ο Βασιλιάς της Κόλασης» τοποθετήθηκε στην τελετή.

Το φεστιβάλ ονομάζεται «Por Tor» στο Πουκέτ, αλλά είναι γνωστό στους ξένους ως «Hungry Ghost». Οι Ταϊλανδοί-Κινέζοι στο Πουκέτ πιστεύουν ότι τα πνεύματα των προγόνων απελευθερώνονται πίσω στη γη για να επισκεφτούν τους συγγενείς και τις οικογένειές τους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου του έτους στο σεληνιακό ημερολόγιο.

Μια από τις πιο σημαντικές προσφορές για τους προγόνους τους είναι τα κέικ με κόκκινες χελώνες. Οι χελώνες αντιπροσωπεύουν καλή υγεία και μεγάλη διάρκεια ζωής ενώ το κόκκινο είναι επίσης το χρώμα της καλής τύχης για τους Κινέζους.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.