Το ετήσιο φεστιβάλ «Hungry Ghost» του Πουκέτ θα πραγματοποιηθεί

ΠΟΥΚΕΤ: Το ετήσιο ταϊλανδέζικο-κινέζικο φεστιβάλ Πουκέτ «Hungry Ghost» ή Por Tor θα πραγματοποιηθεί στο Πουκέτ αυτόν τον μήνα στην πόλη του Πουκέτ.

Το φεστιβάλ ονομάζεται «Por Tor» στο Πουκέτ, αλλά είναι γνωστό στους ξένους ως «Hungry Ghost». Οι Ταϊλανδοί-Κινέζοι στο Πουκέτ πιστεύουν ότι τα πνεύματα των προγόνων απελευθερώνονται πίσω στη γη για να επισκεφτούν τους συγγενείς και τις οικογένειές τους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου του έτους στο σεληνιακό ημερολόγιο.

Μια από τις πιο σημαντικές προσφορές για τους προγόνους τους είναι τα κέικ με κόκκινες χελώνες. Οι χελώνες αντιπροσωπεύουν καλή υγεία και μεγάλη διάρκεια ζωής ενώ το κόκκινο είναι επίσης το χρώμα της καλής τύχης για τους Κινέζους.

Το φεστιβάλ Por Tor πραγματοποιείται συνήθως σε κινεζικά ιερά στην πόλη του Πουκέτ και σε ορισμένα κινεζικά ιερά στο Thalang. Ωστόσο, ένα μεγάλο φεστιβάλ πραγματοποιείται συνήθως στο Bang Naew Chinese Shrine στην οδό Phuket στο Talad Yai κοντά στο Saphan Hin.

Φέτος το φεστιβάλ θα διεξαχθεί από τις 16 Αυγούστουth έως τον Αύγουστο του 26th. Θα υπάρχουν πολλοί παραδοσιακοί πάγκοι με φαγητό στο Πουκέτ, παραδοσιακές παραστάσεις, συναυλίες, τοπικά προϊόντα και πολλά άλλα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.