Ο κεντρικός δρόμος κοντά στην παραλία Mai Khao στο Πουκέτ έκλεισε προσωρινά λόγω υψηλής παλίρροιας χθες, τώρα επέστρεψε στην κανονική λειτουργία

Πουκέτ -

Ένας κεντρικός δρόμος κατά μήκος μιας παραλίας στο Mai Khao στο Πουκέτ έκλεισε προσωρινά λόγω παλίρροιας χθες (4 Ιουλίουth). Σήμερα, 5 Ιουλίου, ο δρόμος επανέρχεται στην κανονική κυκλοφορία.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Ισχυρά κύματα παρέσυραν θαλασσινό νερό σε παραλιακό δρόμο βόρεια του Πουκέτ προκαλώντας καθυστερήσεις στην κυκλοφορία χθες το απόγευμα (3 Ιουλίου).

Χθες το βράδυ, 3 Ιουλίου, ο Κυβερνήτης του Πουκέτ επιθεώρησε την οδό Thep Kasattri (No 402) βόρεια κοντά στην παραλία Sai Kaew στο Mai Khao.

Η παλίρροια της θάλασσας είχε ανέβει ξανά χθες το μεσημέρι. Η αστυνομία Tha Chatchai (4 Ιουλίουth) ανέφεραν ότι έκλεισαν προσωρινά τον παραλιακό δρόμο με κατεύθυνση βόρεια πριν από τη γνωστή γέφυρα Sarasin με κατεύθυνση από το Πουκέτ προς το Phang Nga.

Οι αυτοκινητιστές έπρεπε να χρησιμοποιήσουν τη λωρίδα με νότια οδό Thep Kasattri Road. Ωστόσο, η αστυνομία του Tha Chatchai ανέφερε σήμερα (5 Ιουλίου) ότι ο δρόμος έχει επιστρέψει στην κανονική κυκλοφορία.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.