Ισχυρά κύματα ξεβράζουν το θαλασσινό νερό σε δρόμο στο Πουκέτ – ΒΙΝΤΕΟ

Πουκέτ -

  Ισχυρά κύματα παρέσυραν θαλασσινό νερό σε παραλιακό δρόμο βόρεια του Πουκέτ προκαλώντας καθυστερήσεις στην κυκλοφορία χθες το απόγευμα (3 Ιουλίου).

Τα υψηλά κύματα και ένα ισχυρό ρεύμα έχουν ξεβράσει θαλασσινό νερό και σκουπίδια στον κεντρικό δρόμο με κατεύθυνση βόρεια κατά μήκος της παραλίας Sai Kaew στην υποπεριοχή Mai Khao, στην περιοχή Thalang.

Οι πάγκοι τροφίμων και οι πωλητές κοντά στην παραλία εκκενώθηκαν κυρίως πριν από την καταιγίδα και τα κύματα, αλλά κάποιοι έχουν υποστεί ζημιές.

Οχήματα που κατευθύνονταν βόρεια φεύγοντας από το Πουκέτ είχαν κολλήσει στο δρόμο με πολλαπλές καθυστερήσεις στην κυκλοφορία. Η Τροχαία συνέδραμε στο δρόμο ενώ το νερό μειώθηκε σιγά σιγά.

Για βίντεο με την ταραχώδη κατάσταση, δείτε παρακάτω!

Εν τω μεταξύ, το Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης με έδρα το Πουκέτ έχει προειδοποιήσει για ισχυρούς ανέμους και κύματα ύψους περίπου τριών μέτρων και βροχή στην ανοιχτή θάλασσα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!rdr

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.