Ο Κυβερνήτης του Πουκέτ παρακολουθεί τις πλημμύρες των θαλάσσιων υδάτων στους δρόμους στο Μάι Κάο

Πουκέτ -

  Χθες το βράδυ, 3 Ιουλίου, ο Κυβερνήτης του Πουκέτ επιθεώρησε την οδό Thep Kasattri (No 402) βόρεια κοντά στην παραλία Sai Kaew στο Mai Khao αφού η υψηλή παλίρροια και τα ισχυρά κύματα ξεπέρασαν το θαλασσινό νερό στο δρόμο χθες (Ιούλιος 3).

Ο κυβερνήτης του Πουκέτ Narong Wonnciew είπε στο Phuket Express, «Χθες υπήρχαν πολλοί δρόμοι κοντά σε παραλίες στο Πουκέτ που έχουν επηρεαστεί από παλίρροιες και ισχυρά κύματα».

«Ένας νοτιοδυτικός μουσώνας έχει καλύψει αυτήν τη στιγμή τη Θάλασσα Ανταμάν. Τα κύματα έχουν ύψος έως και τρία μέτρα στο Πουκέτ, το Phang Nga και το Ranong. Αυτό το φαινόμενο συμβαίνει κάθε χρόνο κατά την περίοδο των μουσώνων». Εξήγησε ο κυβερνήτης Narong.

«Ωστόσο φέτος μια σημαντική ποσότητα θαλασσινού νερού έχει ξεβραστεί στη στεριά. Αναμένεται ότι σήμερα (4 Ιουλίουth) περίπου το μεσημέρι, η υψηλή παλίρροια θα χτυπήσει ξανά." κατέληξε ο κυβερνήτης.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.