ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Drone έψαχνε για καρχαρία στην παραλία Kamala στο Πουκέτ, αλλά δεν είχε τύχη

Πουκέτ-

  Ένα drone χρησιμοποιήθηκε για την αναζήτηση ενός καρχαρία στην παραλία Kamala στην περιοχή Kathu, αλλά οι θαλάσσιες αρχές βρήκαν μόνο μια πράσινη χελώνα και τσούχτρα αφού ένα 8χρονο αγόρι από την Ουκρανία – Ταϊλάνδη δάγκωσε ένα άγνωστο θαλάσσιο ζώο νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Η προηγούμενη ιστορία μας: 

Ένας Γάλλος ειδικός σε καρχαρίες πιστεύει ότι ένας μπλε καρχαρίας μπορεί να δάγκωσε το πόδι ενός 8χρονου Ουκρανο-Ταϊλανδού αγοριού κοντά στην παραλία Kamala στο Πουκέτ την 1η Μαΐουst,2022. Εν τω μεταξύ, οι χειριστές της παραλίας και οι τοπικοί αξιωματούχοι πιστεύουν ότι δεν επρόκειτο για καρχαρία αλλά για βαρακούδα.

8χρονο αγόρι από Ουκρανία Ταϊλάνδη δάγκωσε ένα άγνωστο θαλάσσιο ζώο κοντά στην παραλία Kamala στο Πουκέτ, ειδικοί και αξιωματούχοι αμφισβητούν τι ήταν το ζώο

Ενημέρωση ιστορίας:

Χθες, (2 Μαΐουnd), αξιωματούχοι του Θαλάσσιου Βιολογικού Κέντρου του Πουκέτ (PMBC) χρησιμοποίησαν ένα drone για να αναζητήσουν το μωρό μπλε καρχαρία που πιστεύουν ότι δάγκωσε το 8χρονο αγόρι από την Ουκρανία από την Ταϊλάνδη.

Ωστόσο, δεν βρήκαν ένα μωρό μπλε καρχαρία, αλλά βρήκαν μια πράσινη χελώνα και ένα τσιμπούρι στην επιφάνεια του νερού.

Οι αρχές συνεχίζουν να αναζητούν τον πιθανό καρχαρία που, αν και σπάνιος στην παραλία Καμάλα, έχει προκαλέσει ανησυχία στους τουρίστες.

Ένας από αυτούς που δεν ανησυχούν υπερβολικά, ειρωνικά, είναι το αγόρι που δαγκώθηκε και φαίνεται να απολαμβάνει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης και να ξαναδιηγείται την ιστορία του, όπως φαίνεται ΕΔΩ. Μάλιστα, το αγόρι έχει ορκιστεί να επιστρέψει στην παραλία και να κολυμπήσει αργότερα αυτή την εβδομάδα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.