ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αξιωματούχος θαλάσσιου στο Πουκέτ πιστεύει ότι ήταν ένας καρχαρίας που δάγκωσε ένα νεαρό αγόρι στην παραλία Kamala το Σαββατοκύριακο, το αγόρι λέει την ιστορία του

Πουκέτ -

  Ένας θαλάσσιος αξιωματούχος δήλωσε ότι πιστεύει ότι το θαλάσσιο ζώο που δάγκωσε ένα νεαρό αγόρι, έναν εγχώριο τουρίστα, στην παραλία Kamala στο Πουκέτ το περασμένο Σαββατοκύριακο ήταν πράγματι καρχαρίας και όχι μπαρακούδα όπως πίστευαν κάποιοι άλλοι.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένας Γάλλος ειδικός σε καρχαρίες πιστεύει ότι ένας μπλε καρχαρίας μπορεί να δάγκωσε το πόδι ενός 8χρονου Ουκρανο-Ταϊλανδού αγοριού κοντά στην παραλία Kamala, στο Πουκέτ την Κυριακή (1 Μαΐουst). Εν τω μεταξύ, οι χειριστές της παραλίας και οι τοπικοί αξιωματούχοι πιστεύουν ότι δεν επρόκειτο για καρχαρία αλλά για βαρακούδα.

Μια ομάδα αξιωματούχων του Πουκέτ με επικεφαλής τον Αντικυβερνήτη του Πουκέτ Pichet Panapong και τον Δρ. Kongkiat Kittiwatanawong, Διευθυντή του Θαλάσσιου Βιολογικού Κέντρου του Πουκέτ (PMBC), επισκέφτηκαν το αγόρι στο εστιατόριο της γιαγιάς του στην υποδιοικία Rassada, στην περιοχή Mueang Phuket.

Dr.Ο Kongkiat είπε στο Phuket Express, «Πιστεύουμε ότι ήταν δάγκωμα καρχαρία λόγω του μεγέθους και του σχήματος των πληγών που προκλήθηκαν στο δέρμα του αγοριού. Η περιοχή όπου δάγκωσε το αγόρι είναι μια ζώνη σερφ όπου οι καρχαρίες συνήθως βρίσκουν την τροφή τους εδώ. Μπορεί να είναι ένα μωρό μπλε καρχαρία που έχει μήκος περίπου λιγότερο από ένα μέτρο. Αυτή η περιοχή δεν είναι, παρά τα όσα ισχυρίζονται ορισμένοι ντόπιοι, ένα κανονικό σπίτι για barracuda».

Το αγόρι (Η Pattaya News αποκρύπτει το όνομά του) είπε στο Phuket Express. «Μόνος μου μπήκα στο νερό ενώ ο μπαμπάς μου ήταν στην παραλία. Είδα κάτι μαύρο και μακρύ στο νερό. Το θαλάσσιο ζώο βούτηξε κατευθείαν μέσα μου και με δάγκωσε το πόδι. Χτύπησα το ζώο πριν ανέβω από το νερό και το είπα στον μπαμπά μου».

«Εκείνη την εποχή δεν φοβόμουν. Οι πληγές μου χρειάστηκαν 33 ράμματα. Δεν φοβήθηκα και δεν έκλαψα στο νοσοκομείο. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ήταν μπαρακούντα, όχι καρχαρίας. Τέλος πάντων, το νίκησα πιο δυνατά από ό,τι με νίκησε και δεν φοβάμαι να επιστρέψω στον ωκεανό, μου αρέσει η παραλία». Το γενναίο νεαρό αγόρι είπε χαμογελώντας στους δημοσιογράφους του Phuket Express.

Το TPN σημειώνει ότι το νεαρό αγόρι φαίνεται να απολαμβάνει τη σύντομη «φήμη» του μετά το δάγκωμα στην περιοχή και ότι σχεδιάζει να επιστρέψει στην παραλία και να κολυμπήσει το συντομότερο αυτή την εβδομάδα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.