Απρόσεκτη οδήγηση στο νησί Pha Ngan: Το κόλπο των ξένων στην παραλία SUV προκαλεί ανησυχίες για την ασφάλεια ΒΙΝΤΕΟ

Surat Thani, Ταϊλάνδη – Σε ένα πρόσφατο περιστατικό που προκάλεσε εκτεταμένη ανησυχία, ένα βίντεο εμφανίστηκε στο διαδίκτυο που δείχνει ένα SUV να αγωνίζεται απερίσκεπτα κατά μήκος της παραλίας Baan Kai στο νησί Pha Ngan. Το βίντεο, που δημοσιεύτηκε σε μια τοπική ομάδα στο Facebook στις 17 Απριλίου, απεικονίζει το όχημα να εκτελεί επικίνδυνες παρασύρσεις κοντά στην ακτογραμμή, περιστασιακά να εισβάλλει στο θαλάσσιο νερό.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, το SUV πιστεύεται ότι είναι νοικιασμένο, με τον οδηγό και τον συνεπιβάτη να φαίνονται αλλοδαποί. Αυτή η απερίσκεπτη συμπεριφορά έχει εγείρει συναγερμούς στην κοινότητα, ιδιαίτερα όσον αφορά τα πρωτόκολλα ασφαλείας και τους κανονισμούς που επιβάλλονται από τους φορείς ενοικίασης αυτοκινήτων.

Το άτομο που μοιράστηκε το βίντεο εξέφρασε την απογοήτευσή του για την αδυναμία επικοινωνίας με τις τοπικές αρχές, τονίζοντας πιθανά κενά στα συστήματα αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης. Το περιστατικό έχει παραλληλιστεί με παρόμοια περιστατικά στο Πουκέτ, προκαλώντας μια ευρύτερη συζήτηση σχετικά με την ανάγκη αυστηρότερης εποπτείας των τουριστικών δραστηριοτήτων για την πρόληψη τέτοιων επικίνδυνων ενεργειών.

Τα μέλη της κοινότητας έχουν εκφράσει τις ανησυχίες τους, τονίζοντας τους πιθανούς κινδύνους για τη δημόσια ασφάλεια και το περιβάλλον. Το περιστατικό χρησιμεύει ως έντονη υπενθύμιση των ευθυνών τόσο των εταιρειών ενοικίασης όσο και των τουριστών να τηρούν τα πρότυπα ασφαλείας και να σέβονται τους τοπικούς κανονισμούς.

Δες το βίντεο ΕΔΏ.

Σχετικά άρθρα:

Ένας Ταϊλανδός οδηγός επιβλήθηκε πρόστιμο 1,000 μπατ αφού οδήγησε ένα σεντάν στην παραλία Kamala.

Ένας αλλοδαπός άνδρας πιάστηκε σε viral βίντεο να οδηγεί μηχανάκι στην παραλία Καμάλα.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.