Ξένος συνελήφθη να οδηγεί μηχανάκι στην παραλία Καμάλα – ΒΙΝΤΕΟ

Καμάλα -

Ένας αλλοδαπός άνδρας πιάστηκε σε viral βίντεο να οδηγεί μηχανάκι στην παραλία Καμάλα.

Το βίντεο κλιπ κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Τρίτη (9 Απριλίουth).

Ο αρχηγός της αστυνομίας της Kamala, συνταγματάρχης Somsak Thongkleang είπε στο Phuket Express ότι έδωσε εντολή στην αστυνομία να τοποθετήσει μερικούς κώνους στην είσοδο της παραλίας για να αποτρέψει την είσοδο αναβατών και οδηγών. Κατασκευάζονται προειδοποιητικές πινακίδες με ταϊλανδέζικα και ξένες γλώσσες για να προειδοποιούν τους ανθρώπους να μην οδηγούν και στην παραλία.

Τόσο οι αναβάτες όσο και οι οδηγοί μπορεί να παρατήρησαν χειριστές τζετ σκι να κάνουν ελιγμούς με φορτηγά και να ρυμουλκούν τζετ σκι στην παραλία. Παρατηρώντας αυτό, μπορεί να πιστέψουν ότι τους επιτρέπεται επίσης να το κάνουν, κάτι που δεν συμβαίνει, πρόσθεσε ο συνταγματάρχης Somsak.

Αυτό είναι το δεύτερο πρόσφατο περιστατικό που οδηγεί κάποιος στην παραλία, όπως φαίνεται παρακάτω. Δεν ήταν σαφές εάν ο αλλοδαπός άνδρας που φαίνεται στο βίντεο είχε ταυτοποιηθεί και αν θα θεωρούνταν νομικά υπεύθυνος για το περιστατικό.

Σχετικό άρθρο:

Ένας Ταϊλανδός οδηγός επιβλήθηκε πρόστιμο 1,000 μπατ αφού οδήγησε ένα σεντάν στην παραλία Kamala.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.