Το Πουκέτ κατέγραψε συνολικά 24 ατυχήματα σε τρεις ημέρες της «Καμπάνιας Οδικής Ασφάλειας Songkran Seven Days»

Πουκέτ -

Το Πουκέτ ανακοίνωσε συνολικά 24 τροχαία ατυχήματα, 24 τραυματισμούς και μηδενικούς θανάτους σε τρεις ημέρες (11 Απριλίου – 13 Απριλίου) από τις επτά ημέρες (11 Απριλίου).th, 2024 έως 17 Απριλίου 2024) της εκστρατείας «Songkran Road Safety Campaign 2024».

Το Γραφείο Πρόληψης και Μετριασμού των Καταστροφών του Πουκέτ (DDPM) ενημέρωσε στο Phuket Express την Κυριακή (14 Απριλίου) τις λεπτομέρειες της τρίτης ημέρας (13 Απριλίου) της εκστρατείας.

Συνολικά σημειώθηκαν 12 τροχαία ατυχήματα με 12 τραυματίες. Τρία τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν στην περιοχή Mueang με τρεις τραυματισμούς. Τέσσερα ατυχήματα με τέσσερις τραυματίες σημειώθηκαν στην περιοχή Thalang. Πέντε ατυχήματα με πέντε τραυματίες σημειώθηκαν στην περιοχή Kathu (Σπίτι της Patong).

Από αυτούς τους 24 τραυματίες, οι 16 ήταν Ταϊλανδοί, οι τρεις ήταν αλλοδαποί και οι πέντε ήταν μετανάστες εργάτες. Οι περισσότεροι τραυματισμοί είναι άτομα ηλικίας 20 -29 ετών. Είκοσι δύο ατυχήματα αφορούσαν μηχανάκια και δύο αυτοκίνητα. Δεκατρείς από τους τραυματίες δεν φορούσαν κράνη. Επτά από τα ατυχήματα αφορούσαν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Το Πουκέτ ανακοίνωσε συνολικά 12 τροχαία ατυχήματα, 12 τραυματισμούς και μηδέν θανάτους σε δύο ημέρες (11 Απριλίου – 12 Απριλίου) από τις επτά ημέρες (11 Απριλίου).th, 2024 έως 17 Απριλίου 2024) της εκστρατείας «Songkran Road Safety Campaign 2024».

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.