Το Πουκέτ καταγράφει μηδενικούς θανάτους σε δύο ημέρες της «εκστρατείας για την οδική ασφάλεια Songkran Seven Days»

Πουκέτ -

Το Πουκέτ ανακοίνωσε συνολικά 12 τροχαία ατυχήματα, 12 τραυματισμούς και μηδέν θανάτους σε δύο ημέρες (11 Απριλίου – 12 Απριλίου) από τις επτά ημέρες (11 Απριλίου).th, 2024 έως 17 Απριλίου 2024) της εκστρατείας «Songkran Road Safety Campaign 2024».

Το Γραφείο του Τμήματος Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών του Πουκέτ (DDPM) είπε στο Phuket Express το Σάββατο (13 Απριλίου) τις λεπτομέρειες της δεύτερης ημέρας (12 Απριλίου) της εκστρατείας.

Έξι τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν στην περιοχή Mueang με έξι τραυματίες. Δύο ατυχήματα με δύο τραυματίες σημειώθηκαν στην περιοχή Kathu (Σπίτι της Patong). Δεν σημειώθηκαν τροχαία ατυχήματα στην περιοχή Thalang.

Από αυτούς, δέκα τραυματίες ήταν Ταϊλανδοί, ένας τραυματίας ήταν αλλοδαπός και ένας ήταν μετανάστης εργαζόμενος. Εννέα ατυχήματα προκλήθηκαν από υπερβολική ταχύτητα και δύο από οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Έντεκα τροχαία ατυχήματα αφορούσαν μοτοσικλέτες και επτά από αυτά τα άτομα δεν φορούσαν κράνη. Τα περισσότερα τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν σε αυτοκινητόδρομους.

Το Πουκέτ ανακοίνωσε συνολικά τέσσερα τροχαία ατυχήματα και τέσσερις τραυματισμούς την πρώτη ημέρα των επτά ημερών (11 Απριλίουth, 2024 έως 17 Απριλίου 2024) της εκστρατείας «Songkran Road Safety Campaign 2024».

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.