Ισραηλινός συνελήφθη στο νησί Pha Ngan επειδή φέρεται να λειτουργούσε βρεφονηπιακό σταθμό χωρίς άδεια

Surat Thani -

Μια Ισραηλινή γυναίκα συνελήφθη την Πέμπτη (14 Μαρτίουth) αφού φέρεται να λειτουργούσε βρεφονηπιακό σταθμό χωρίς νόμιμη άδεια στο Koh Pha Ngan στο Surat Thani.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Koh Pha Ngan, συνταγματάρχης Panya Nirattimanon, είπε στο Phuket Express ότι στις 12:30 μ.μ. της εν λόγω ημέρας επιθεώρησαν ένα νοικιασμένο σπίτι σε μια φυτεία καρύδας στην υποπεριφέρεια Koh Pha Ngan. Μέσα στο νηπιαγωγείο βρέθηκαν περίπου 50 αλλοδαπά παιδιά τριών έως επτά ετών.

ΚΥΡΙΑ. Ο SULI, 56, ένας Ισραηλινός υπήκοος του οποίου το επίθετο αποκαλύφθηκε, συνελήφθη. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για λειτουργία βρεφονηπιακού σταθμού ως αλλοδαπή χωρίς νόμιμη άδεια, εργασία χωρίς άδεια, πρόσληψη αλλοδαπών που δεν έχουν άδεια εργασίας και ότι είναι εργοδότης που παρέλειψε να αναφέρει σε νομικούς υπαλλήλους την πρόσληψη εργαζομένων εντός 15 ημερών.

Άλλοι τέσσερις αλλοδαποί βρέθηκαν να εργάζονται παράνομα και συνελήφθησαν στον παιδικό σταθμό.

ΚΥΡΙΟΣ. ALON, 50χρονος υπήκοος Ισραήλ και ΚΥΡΙΟΣ. DANIEL, 38χρονος Βρετανός υπήκοος αντιμετωπίζουν κατηγορίες για εργασία χωρίς νόμιμη άδεια.

ΚΥΡΙΑ. LOUISE, 42, υπήκοος Νότιας Αφρικής, και ΚΥΡΙΑ. HLA HLA, 28, υπήκοος Μιανμάρ, αντιμετωπίζουν κατηγορίες ότι είναι αλλοδαποί που έχουν άδειες εργασίας αλλά δεν αναφέρθηκαν ως μισθωτοί σε υπαλλήλους εντός 15 ημερών.

Όλοι μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα του Koh Pha Ngan για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Το φυτώριο λειτουργούσε για περισσότερο από ένα χρόνο και παρήγαγε περίπου ένα εκατομμύριο μπατ το μήνα, σημείωσε ο συνταγματάρχης Panya.

Παρόμοιο άρθρο:

Μια Αμερικανίδα συνελήφθη αφού φέρεται να λειτουργούσε βρεφονηπιακό σταθμό χωρίς νόμιμη άδεια στο νησί Pha Ngan στο Surat Thani.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.