Αμερικανίδα συνελήφθη στο νησί Pha Ngan επειδή φέρεται να λειτουργούσε βρεφονηπιακό σταθμό χωρίς νόμιμη άδεια

Surat Thani -

Μια Αμερικανίδα συνελήφθη αφού φέρεται να λειτουργούσε βρεφονηπιακό σταθμό χωρίς νόμιμη άδεια στο νησί Pha Ngan στο Surat Thani.

Το Γραφείο Μετανάστευσης Surat Thani είπε στο Phuket Express ότι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα επιθεώρησαν ένα νηπιαγωγείο στο νησί Phan Ngan. Μέσα στο νηπιαγωγείο βρέθηκαν περίπου 20 παιδιά τριών έως πέντε ετών. Δύο Ισραηλινές και μια Ουκρανή βρέθηκαν ως baby sitters και τέσσερις υπήκοοι της Μιανμάρ ως οικονόμοι.

Ως ιδιοκτήτρια παρουσιάστηκε η κα JENNIFER, 40, Αμερικανίδα υπήκοος. Δεν ήταν σε θέση να παρουσιάσει νομικά έγγραφα για το νηπιαγωγείο. Όλοι οι εμπλεκόμενοι οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα του Koh Pha Ngan.

Η Αμερικανίδα αντιμετωπίζει κατηγορίες ότι είναι αλλοδαπή που λειτουργεί βρεφονηπιακό σταθμό χωρίς νόμιμη άδεια. Οι δύο Ισραηλινές και οι Ουκρανές αντιμετωπίζουν κατηγορίες ότι εργάζονται χωρίς άδεια.

Δύο οικονόμοι της Μιανμάρ αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παράταση διαμονής και εργασία χωρίς άδεια. Ένας φύλακας της Μιανμάρ αντιμετωπίζει κατηγορίες για παράνομη είσοδο στη χώρα και εργασία χωρίς άδεια. Η τελευταία οικονόμος της Μιανμάρ αντιμετωπίζει κατηγορίες ότι είναι αλλοδαπός που έχει νόμιμη άδεια εργασίας αλλά εργάζεται για έναν παράνομο και εσφαλμένο εργοδότη, όπως ορίζεται στην άδεια.

Το όνομα του βρεφονηπιακού σταθμού αποκρύπτεται από την αστυνομία λόγω της συνεχιζόμενης έρευνας.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.