ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ξένος ύποπτος που φέρεται να εμπλέκεται στον βίαιο θάνατο Ρώσου στο Πουκέτ, φέρεται να έφυγε από την Ταϊλάνδη

Chalong -

Ένας κύριος αλλοδαπός ύποπτος, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση ενός Ρώσου που βρέθηκε νεκρός με κομμένο το λαιμό του στο Chalong του Πουκέτ, φέρεται να έφυγε από την Ταϊλάνδη.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένας Ρώσος βρέθηκε νεκρός με σχισμένο λαιμό και σημάδια μάχης και επιθετικού παιχνιδιού σε φάρμα κάνναβης στο Chalong του Πουκέτ.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο διοικητής της επαρχίας του Πουκέτ, Υποστράτηγος Σίνλερτ Σουχούμ είπε στο Phuket Express ότι κάτοικοι που ζούσαν κοντά στον τόπο του εγκλήματος είπαν στην αστυνομία του Chalong ότι είχαν γίνει κάποιες μάχες μεταξύ πολλών αλλοδαπών ανδρών μπροστά από το ενοικιαζόμενο σπίτι δύο ημέρες πριν βρεθεί το πτώμα. Το σπίτι χρησιμοποιήθηκε για φάρμα κάνναβης. Σε αυτό το στάδιο, η αστυνομία του Chalong πιστεύει ότι μια σύγκρουση για την επιχείρηση κάνναβης οδήγησε στην προφανή δολοφονία.

Το Phuket Immigration έλεγξε και διαπίστωσε ότι ο κύριος ύποπτος, ο οποίος αναγνωρίστηκε από το Immigration μόνο ως άνδρας από το Τατζικιστάν, είχε ήδη αναχωρήσει από το Πουκέτ την Τρίτη (12 Μαρτίου) μέσω της πτήσης No.TK172 με κατεύθυνση την Κωνσταντινούπολη στην Τουρκία.

Η αστυνομία του Πουκέτ συλλέγει αποδεικτικά στοιχεία για να ζητήσει επίσημο ένταλμα σύλληψης για τον άνδρα του Τατζικιστάν και κόκκινο συναγερμό της INTERPOL για συντονισμό με άλλες χώρες για τη σύλληψη και τον εκπατρισμό του ύποπτου πίσω στην Ταϊλάνδη.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.