Ρώσος βρέθηκε νεκρός με σχισμένο λαιμό σε ένα αγρόκτημα κάνναβης στο Πουκέτ, ύποπτο για άδικο παιχνίδι

Chalong -

Ένας Ρώσος βρέθηκε νεκρός με σχισμένο λαιμό και σημάδια μάχης και επιθετικού παιχνιδιού σε φάρμα κάνναβης στο Chalong του Πουκέτ.

Ο Ταγματάρχης Warawut Sensoap από την αστυνομία Chalong είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκαν από έναν Ταϊλανδό που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κύριος Burin, 34 ετών, χειριστής ενοικίασης αυτοκινήτου, μετά το μεσημέρι στις 12:30 μ.μ. της Τετάρτης (13 Μαρτίουth) για τη φρικιαστική ανακάλυψη.

Ο κ. Burin είπε στην αστυνομία του Chalong ότι επικοινώνησε μαζί του μια Ρωσίδα της οποίας η ταυτότητα αποκρύφθηκε από τις αρχές. Είπε ότι ένας Ρώσος που νοίκιασε ένα σεντάν από τον κύριο Μπουρίν είναι το αγόρι της και είχε χάσει την επαφή μαζί της για δύο ημέρες. Ζήτησε από τον κ. Burin να εντοπίσει το αυτοκίνητο με πλοηγό GPS.

Με τη βοήθεια του GPS, ο κ. Burin και η Ρωσίδα βρήκαν το εν λόγω λευκό ενοικιαζόμενο σεντάν σταθμευμένο κοντά σε ένα διώροφο σπίτι σε έναν λόφο στο Soi Sai Nam Yen στο Chalong. Το κλειδί του σεντάν βρέθηκε έξω στο έδαφος κοντά στο σεντάν. Το εν λόγω σπίτι ήταν κλειδωμένο και οι αρχές επιβολής του νόμου στο Πουκέτ κλήθηκαν να αποκτήσουν νόμιμη είσοδο σε αυτό που περιγράφεται από την αστυνομία του Chalong ως φάρμα κάνναβης.

Το σώμα ενός άνδρα που αναγνωρίστηκε μόνο με το μικρό του όνομα, κ. ARTUR, 42 ετών, Ρώσος υπήκοος, βρέθηκε στο πάτωμα του σπιτιού έχοντας αιμορραγήσει βαριά και πέθανε. Στο λαιμό και στο σώμα του βρέθηκαν πολλά τραύματα. Η αστυνομία πίστευε ότι πέθανε τουλάχιστον 12 ώρες πριν ανακαλυφθεί το σώμα του. Κοντά στο σώμα του βρέθηκαν σημάδια πάλης με φθορές και μερικά δέντρα κάνναβης.

Ο κ. ARTUR είχε μπει στην Ταϊλάνδη στις 28 Ιανουαρίουth του τρέχοντος έτους, 2024, με ειδική τουριστική βίζα 90 ημερών για Ρώσους υπηκόους με διεύθυνση κατοικίας εγγεγραμμένη στο Πουκέτ, σύμφωνα με το Phuket Immigration. Η βίζα του επρόκειτο να λήξει στις 26 Απριλίου, είπε ο Ταγματάρχης Warawut στο Phuket Express.

Το σπίτι στο οποίο βρέθηκε νεκρός ο κ. ARTUR φέρεται να νοικιάστηκε από μια άγνωστη Ταϊλανδή για τον αλλοδαπό φίλο της, αν και η εθνικότητα και το όνομά του δεν αποκαλύφθηκαν αμέσως από τον Ταγματάρχη Warawut. Γείτονες, που ζήτησαν να αποκαλυφθεί η ταυτότητά τους λόγω ανησυχίας για την υγεία τους, είπαν στην αστυνομία του Chalong ότι πολλοί αλλοδαποί φέρεται να επισκέφτηκαν το σπίτι για να αγοράσουν και να καπνίσουν κάνναβη. Η αστυνομία πλέον αναζητά ένα άτομο που φέρεται να περιγράφεται μόνο ως αλλοδαπός ύποπτος.

Περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν την εξελισσόμενη ιστορία ενδέχεται να δοθούν στη δημοσιότητα, όπως αποκαλύπτονται από την αστυνομία.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.