Βρετανός συνελήφθη με διαζεπάμη στο Karon

Karon -

Ένας Βρετανός συνελήφθη αφού βρέθηκε να έχει παράνομα στην κατοχή του διαζεπάμη στο Καρόν.

Η αστυνομία Karon είπε στο Phuket Express ότι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα έστησαν ένα σημείο ελέγχου ρουτίνας μπροστά από τη λίμνη Nong Harn. Σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο ταξί και έναν αλλοδαπό, ο οποίος αργότερα αναγνωρίστηκε μόνο ως ο κύριος Thomas, 27 ετών, Βρετανός υπήκοος που σύμφωνα με την αστυνομία φαινόταν ύποπτος καθώς περίμενε μέσα στο ταξί.

Η αστυνομία του Karon δεν αποκάλυψε συγκεκριμένα τι έκανε τον κ. Thomas να φαίνεται ύποπτος, αλλά το Phuket Express σημειώνει ότι οι τυχαίες δοκιμές για ναρκωτικά ή παράνομες ουσίες είναι νόμιμες στην Ταϊλάνδη.

Τον έψαξαν και βρήκαν πάνω του ένα χάπι διαζεπάμη. Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Καρών για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών ουσιών κατηγορίας 4 (διαζεπάμη). Το Phuket Express σημείωσε ότι η διαζεπάμη χρησιμοποιείται μερικές φορές για την ανακούφιση των συμπτωμάτων του άγχους και της στέρησης αλκοόλ.

Σχετικά άρθρα:

Υπήρχαν 33 αλλοδαποί που συνελήφθησαν στο Πουκέτ μετά από ένα περιστατικό υποτιθέμενης κλωτσιάς που αφορούσε έναν Ελβετό ομογενή που κυριάρχησε στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης την περασμένη εβδομάδα.

Τρεις Κινέζοι υπήκοοι συνελήφθησαν αφού βρέθηκαν να εργάζονται παράνομα σε εργοτάξιο στην Πατόνγκ.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.