Ενημέρωση: Ελβετός που φέρεται να επιτέθηκε σε ηλικιωμένη γυναίκα στο σούπερ μάρκετ Trang του απαγορεύτηκε να φύγει από την Ταϊλάνδη

ΦΩΤΟ: Naewna

Τρανγκ –

Ένας 60χρονος Ελβετός ομογενής που φέρεται να επιτέθηκε βάναυσα σε μια 58χρονη Ταϊλανδή σε ένα σούπερ μάρκετ στην πόλη Τρανγκ, κρατείται σε δικαστήριο και του απαγορεύτηκε να φύγει από την Ταϊλάνδη.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Η αστυνομία της πόλης Trang συνέλαβε έναν άνδρα που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Straumann, 60χρονος Ελβετός υπήκοος, μετά από φερόμενη επίθεση στην κυρία Natchanan Khickkham, μια 58χρονη Ταϊλανδέζα, σε ένα σούπερ μάρκετ στην πόλη Trang.

Τώρα για την ενημέρωση:

Η αστυνομία της πόλης Trang είπε στο Phuket Express ότι ο ύποπτος, ο κ. Straumann, αντιμετωπίζει κατηγορίες για πρόκληση σωματικής βλάβης και πρόκληση σοβαρών τραυματισμών. Ο κ. Στράουμαν αρνήθηκε να υπογράψει και να τυπώσει το δάχτυλό του για να συναινέσει στην κατηγορία στα έγγραφα. Αντιμετωπίζει επίσης κατηγορίες για αντίσταση σε αξιωματικούς επιβολής του νόμου σε υπηρεσία. Μεταφέρθηκε από το αστυνομικό τμήμα της πόλης Trang στο επαρχιακό δικαστήριο του Trang.

Το Γραφείο Μετανάστευσης του Τρανγκ είπε στο Phuket Express ότι ο κ. Στράουμαν βρίσκεται τώρα στη «Λίστα Παρακολούθησης». Του απαγορεύεται η έξοδος από τη χώρα. Σχετικά με την ανάκληση της βίζας, πρέπει να περιμένει την τελική απόφαση από το δικαστήριο. Επιπλέον, το Trang Immigration δεν έχει λάβει καμία αναφορά από την αστυνομία του Trang ότι ο κ. Straumann αποτελεί κίνδυνο για το κοινό.

Η πρώην σύζυγος του κ. Στράουμαν, η οποία είναι Ταϊλανδός και έχει χωρίσει μαζί του εδώ και δύο μήνες, επικοινώνησε από την αστυνομία και είπε στην αστυνομία ότι ήταν μαζί για 16 χρόνια. Δεν της είχε επιτεθεί ποτέ και δεν ήταν βίαιος άντρας σύμφωνα με την ίδια, αλλά σκέφτηκε ότι μπορεί να είχε προβλήματα ψυχικής υγείας μετά τον χωρισμό τους. Μεγάλωσε τα παιδιά της μέχρι να τελειώσουν το πανεπιστήμιο, πληρώνοντας εξ ολοκλήρου τα σχολεία τους στην Ταϊλάνδη και σύμφωνα με την ίδια το περιστατικό ήταν απίστευτα εκτός χαρακτήρα για εκείνον.

Η αστυνομία του Τρανγκ είπε στο Phuket Express ότι το δικαστήριο συμφώνησε για αίτημα εγγύησης με 500,000 μπατ και η πρώην σύζυγος συμφώνησε να πληρώσει, αλλά δεν υπάρχει ακόμη αίτημα εγγύησης από τον κ. Στράουμαν, ο οποίος φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι θέλει απλώς να μείνει στη φυλακή.

Ο κ. Στράουμαν χαρακτηριζόταν ως μη συνεργάσιμος με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες και αξιωματούχους και φέρεται να αρνιόταν να μιλήσει και στην πρεσβεία του.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.